Η εργονομία και η αντοχή αποτελούν τα βασικά γνωρίσματα του εσωτερικού της καμπίνας στο Citan Van.

Αναλόγως της έκδοσης, το Citan μπορεί να φιλοξενήσει φορτία βάρους έως και 768 κιλών.

Mercedes-Benz Citan

O μικρότερος σε διαστάσεις εκπρόσωπος της Mercedes-Benz στην αγορά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, το Citan, διακρίνεται για τις πολλαπλές… αρετές του σε ότι αφορά στην ευελιξία, την ευκολία στον χειρισμό, την αποδοτικότητα και φυσικά την κάλυψη πολλαπλών διαφορετικών χρήσεων. 
Διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος με μήκος από 3,94 – 4,70μ., το Citan προσφέρει ωφέλιμο χώρο φόρτωσης με μήκος από 1,37 – 2,14μ. που μπορεί να αυξηθεί έως και στα 2,12 – 2,89μ. με την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού και του διαχωριστικού της καμπίνας. Παράλληλα, πολύ μεγάλο είναι το ωφέλιμο εσωτερικό πλάτος (1,46μ.) ενώ, ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης κυμαίνεται αντιστοίχως από τα 2,4 – 3,8κ.μ. 
Τέλος με το μεικτό βάρος του οχήματος να μην υπερβαίνει τους 2,2t., το Citan είναι σε θέση υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 768 κιλών ή να έλξει trailers με φρένα βάρους έως 1.050 κιλών. Σε ότι αφορά στους πετρελαιοκινητήρες, οι τρεις εκδόσεις του πετρελαιοκινητήρα των 1,5λτ. που αναλαμβάνουν την κίνηση του, αποδίδουν ισχύ 75, 90 ή 110 ίππων με μέγιστη ροπή από 200 – 260 Nm. 
Συνεργαζόμενοι με χειροκίνητα κιβώτια πέντε ή έξι σχέσεων, επιτυγχάνουν μέση κατανάλωση καυσίμου από 4,3λτ./100χλμ. και εκπομπές ρύπων από 112 g/km αντίστοιχα. 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Advertisement