Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Navara είναι ιδιαίτερα σταθερό στις υψηλές ταχύτητες κίνησης στον αυτοκινητόδρομο ενώ…

… και στο χώμα θα κινηθεί με υψηλά επίπεδα άνεσης και ενεργητικής ασφάλειας.

… και στο χώμα θα κινηθεί με υψηλά επίπεδα άνεσης και ενεργητικής ασφάλειας.

Η νέα ανάρτηση πέντε συνδέσμων στον πίσω άξονα είναι μια καινοτόμος επιλογή για την κατηγορία των Pick-Up.

To ιδιαίτερα στιβαρό πλαίσιο και οι μεγάλες γωνίες του αμαξώματος, επιτρέπουν στο Navara να υπερβεί ακόμη και έντονες εδαφικές ανωμαλίες.

To ιδιαίτερα στιβαρό πλαίσιο και οι μεγάλες γωνίες του αμαξώματος, επιτρέπουν στο Navara να υπερβεί ακόμη και έντονες εδαφικές ανωμαλίες.

Στιβαρό και προβλέψιμο παντού και πάντα

33.995 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2016)

Βασισμένη στις εξαιρετικές επιδόσεις και την ομοιογένεια εντός και εκτός δρόμου της προηγούμενης γενιάς του Navara, η Nissan κυριολεκτικά άλλαξε τα πάντα καταφέρνοντας να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες του νέου Pick-Up της.
Το νέο στιβαρότερο πλαίσιο έχει αυξήσει την ακαμψία του μοντέλου ενώ, η νέα πίσω ανάρτηση με πέντε συνδέσμους, είναι μια καινοτόμος επιλογή για την κατηγορία. Πέραν ότι είναι ελαφρύτερη κατά 20 κιλά από τη λύση με φύλλα σούστας της προηγούμενης γενιάς, έχει βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα κύλισης, χωρίς να επιδρά αρνητικά στις μεταφορικές δυνατότητες του νέου Navara.
Παράλληλα, το μειωμένο κατά 50χλστ. μεταξόνιο (3.150 χλστ.), έχει βελτιώσει την ευελιξία του μοντέλου (διάμετρος κύκλου στροφής 12,4μ.) ενώ τα δισκόφρενα (296χλστ. εμπρός, 295χλστ. πίσω), προσφέρουν ισχυρή πέδηση.
Στον δρόμο, το Navara παρουσιάζεται ακλόνητο ακόμη και σε ταχύτητες που πλησιάζουν την τελική 187χλμ. ενώ στο χώμα, το γρήγορο και με καλή αίσθηση, σύστημα διεύθυνσης προσφέρει καλή πληροφόρηση στον οδηγό.
Οι πολύ καλές γωνίες του αμαξώματος και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα διεύθυνσης με κλείδωμα του πίσω διαφορικού και δυνατότητα υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων (κοντές), καθιστούν το νέο Navara ικανό να κινηθεί ακόμη και στις πιο δύσβατες διαδρομές μεταφέροντας πλήρες φορτίο.
Επιπρόσθετα, μια σειρά προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων που περιλαμβάνει στοιχεία όπως τα ABS, EBD, BA, VDC, Hill Descent Control, Hill Start Assist αλλά και κάμερα οπισθοπορείας, προσφέρουν σημαντική βοήθεια στο έργο του οδηγού κάτω από όλες τις συνθήκες.
Τέλος, πιο πρωτοποριακές λύσεις όπως το «Σύστημα Περιμετρικής Θέασης» (Around View Monitor) και το «Σύστημα Αποφυγής Μετωπικής Πρόσκρουσης» (Forward Emergency Braking) μειώνουν σημαντικά τις… επικίνδυνες καταστάσεις που ενδεχομένως να αντιμετωπίσει ο οδηγός καθοδόν. 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)