Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του VW Amarok αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα ίσως και προς το τέλος του 2016 και θα λανσαριστεί από το 2017.

Τα βασικά στοιχεία της εξωτερικής σχεδίασης του νέου Amarok, θα βασίζονται στο νέο VW Tiguan (φωτό)…

… ενώ το ίδιο ισχύει και σε ότι αφορά τη μορφή του εσωτερικού διακόσμου (εικόνα επίσης από το νέο VW Tiguan).

Νέο VW Amarok από το 2017

2.077 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2016)

Σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών εξέλιξης βρίσκεται η νέα γενιά του VW Amarok και οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως η επίσημη παρουσίαση του δεν αποκλείεται να γίνει προς το τέλος του 2016.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στο διαδίκτυο αναφέρουν πως οι δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς του VW Amarok βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ο εκπρόσωπος της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα, ίσως και μέσα στο τρέχον έτος.

Φυσικά, το επίσημο λανσάρισμα του νέου Amarok τοποθετείται χρονικά μέσα στο 2017 και οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως θα εμφανίζει σημαντικές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς.

Με δεδομένη την σημαντική αναβάθμιση των βασικών του ανταγωνισμών όπως το Mitsubishi L200, τα νέα Ford Ranger και Nissan Navara που αναμένονται σύντομα και στην ελληνική αγορά ή τις νέες γενιές των Toyota Hilux και Isuzu D-Max που έπονται, η αναβάθμιση του Amarok είναι φυσικά επιβεβλημένη.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως θα διαθέτει πλήρως τροποποιημένη σχεδίαση στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος αλλά και στο εσωτερικό, στα πρότυπα του νέου VW Tiguan.
Παράλληλα, αναμένεται να αναβαθμιστεί σημαντικά η ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό της καμπίνας καθώς και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας με όλες τις –τελευταίες- τεχνολογικές καινοτομίες που η
Volkswagen έχει να επιδείξει.

Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες σύντομα…