Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αναζητώντας όρια!

9.892 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2017)

Η έκδοση με επιμηκυμένη καμπίνα (Extended) του νέου Isuzu D-Max ανταποκρίνεται με άνεση σε πολλαπλούς ρόλους προκαλώντας συνεχώς την ιδιοκτήτη της να δοκιμάσει τα όρια του. Δέχεστε την πρόκληση;

Μ ε το κόστος αγοράς των εκδόσεων «Extended Cab» του νέου Isuzu D-Max να ξεκινά από τα 27.900 ευρώ (29.900 ευρώ για το όχημα που είχαμε στη διάθεση μας για τις ανάγκες της φωτογράφισης με ΦΠΑ & ΕΤΤ), το ιαπωνικό μοντέλο καταφέρνει να ξεχωρίσει και για την εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας που επιδεικνύει σε μια –άκρως ανταγωνιστική- κατηγορία οχημάτων και στη χώρα μας.
Η μακρόχρονη ιστορία που το συνοδεύει καθώς οι πολλαπλές διακρίσεις της Isuzu σε ότι αφορά στην κατασκευή επαγγελματικών οχημάτων αλλά και πετρελαιοκινητήρων για πάσης φύσεως εφαρμογές, αποτελούν ορισμένα μόνο από τα εχέγγυα που το νέο D-Max έχει προσφέρει. Εξάλλου, από την στιγμή που κάποιος βρεθεί πίσω από το τιμόνι του, αντιλαμβάνεται πως έχει να κάνει με ένα άκρως αποδοτικό, ασφαλές, ουδέτερο στις αντιδράσεις του και με πολύ καλή ποιότητα κύλισης (για τα δεδομένα της κατηγορίας) Pick-Up.
Ιδιαίτερα δε στην έκδοση με επιμηκυμένη «Extended» καμπίνα, αναφερόμαστε σε ένα… εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί με άνεση ακόμη και στην πιο σκληρή χρήση, μεταφέροντας φορτία με βάρος 1.265 κιλών ακόμη και στις πιο δύσβατες περιοχές.
Την ίδια στιγμή, το νέο D-Max κερδίζει τις εντυπώσεις με τη δυναμική και επιβλητική σχεδίαση τόσο του αμαξώματος όσο και του εσωτερικού, τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τις εξαιρετικές επιδόσεις που το διασφαλίζει ο νέος πετρελαιοκινητήρας των 1,9λτ. που αποδίδει ισχύ 164 ίππων.