Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μουσαμάς Express: Για μουσαμά προστασίας, αισθητικής & μακράς αντοχής
Μουσαμάς Express: Για μουσαμά προστασίας, αισθητικής & μακράς αντοχής
Μουσαμάς Express: Για μουσαμά προστασίας, αισθητικής & μακράς αντοχής
  • Μουσαμάς Express: Για μουσαμά προστασίας, αισθητικής & μακράς αντοχής
  • Μουσαμάς Express: Για μουσαμά προστασίας, αισθητικής & μακράς αντοχής
  • Μουσαμάς Express: Για μουσαμά προστασίας, αισθητικής & μακράς αντοχής

Μουσαμάς Express: Για μουσαμά προστασίας, αισθητικής & μακράς αντοχής

35.807 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2024)

- Ο μουσαμάς προστατεύει το φορτίο,ταυτόχρονα, διαφημίζει την εταιρία σας
- Εφαρμόζεται σε όλα τα επαγγελματικά & φορτηγά
- Η ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS εκτυπώνει & τοποθετεί τον μουσαμά στο όχημα σας
- Καλύπτει από οχήματα ως κτήρια (έχει μέχρι και προστατευτικές μεμβράνες αυτοκινήτων)

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Ο μουσαμάς είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και αδιαπέραστο από το νερό, μεγάλο φύλλο υφάσματος, το οποίο αποτελείται από πολυεστερικά λινά επικαλυμμένα με πολυουρεθάνη, πολυαιθυλένιο και PVC. Συχνά έχουν ενισχύσεις και ροδέλες στις γωνίες και κατά μήκος των πλευρών για να σχηματίζουν σημεία προσάρτησης για σχοινί και να δένονται όπου χρειάζονται. Έχουν πολλαπλές χρήσεις, μεταξύ άλλων και ως μέσα προστασίας του φορτίου (ενός φορτηγού) από τα στοιχεία της φύσης, δηλαδή, τον άνεμο, τη βροχή ή και το φως του ήλιου.
 

Ο μουσαμάς προστατεύει το φορτίο,ταυτόχρονα, διαφημίζει την εταιρία σας

Η πιο σημαντική τους εφαρμογή είναι στα φορτηγά οχήματα τα οποία χρησιμοποιούν μουσαμά για να ασφαλίσουν και να προστατεύσουν το φορτίο που μεταφέρουν.

Έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών, καθώς μπορούν να τοποθετηθούν σε pick-up ή σε ελαφρά - μεσαία φορτηγά, τα λεγόμενα «φορτοταξί».Από εκεί και πάνω, εφαρμόζονται και σε βαρέα φορτηγά, όπως και σε ανατρεπόμενα και χωματουργικά φορτηγά («μπαζάδικα»), όπου έχουμε τη λεγόμενη «συρταρωτή» χρήση, καθώς το πάνω μέρος της καρότσας ανοίγει (ηλεκτρικά ή χειροκίνητα).

Μια κλασική εφαρμογή των μουσαμάδων είναι στα τρέιλερ, συρόμενα και επικαθήμενα, στα οποία συναντάμε πολλές επιμέρους κατηγορίες. Έχουμε, δηλαδή, τους μουσαμάδες τύπου «TIR» αλλά και τους λεγόμενους τύπους «κουρτίνας», σε πολλές παραλλαγές ανάλογα με τη χρήση, το μέγεθος, τους άξονες κ.τ.λ.
 

Η ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS εκτυπώνει & τοποθετεί τον μουσαμά στο όχημα σας

Αν λοιπόν ο μουσαμάς είναι μια επένδυση που σκέφτεστε και για το δικό σας επαγγελματικό όχημα, υπάρχει εταιρία Specialist στον τομέα. H ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS δραστηριοποιείται από το 2002 σε μουσαμάδες φορτηγών, επιγραφές και ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων.

Διαθέτει μηχανές τελευταίας τεχνολογίας, ενιαίας εκτύπωσης με 6χρωμα υδροδιαλυτά μελάνια τύπου ecosolvent σε ποιότητα ανάλυσης έως 1.440dpi για να μπορέσετε να τυπώσετε πάνω στο μουσαμά σας, το λογότυπο της εταιρίας σας και να διαφημίζεστε εν κινήσει. Oι διαστάσεις ενιαίων εκτυπώσεων μπορούν να καλύψουν 250 τ.μ. συνεχόμενης εκτύπωσης χωρίς ενώσεις και απεριόριστα τετραγωνικά σε tiles. Από το 2015 η εταιρεία διαθέτει εκτυπωτές UV και Sublimation οι οποίοι προσφέρουν ανεξίτηλο αποτέλεσμα.

Εισάγει υψηλής ποιότητας μουσαμάδες από την Αυστρία

Σημαντικό πλεονέκτημα της MΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS είναι η αποκλειστική συνεργασία της με την εταιρεία SATTLER AG ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ PVC από την Αυστρία,  που προσφέρει πιστοποιημένη υψηλή ποιότητα μουσαμάδων (για μεγαλύτερη αντοχή).

Οι υπηρεσίες της ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS καλύπτουν όλα τα στάδια: Από την μελέτη, τον σχεδιασμό, την εκτύπωση, την επεξεργασία ως και την τελική εφαρμογή του μουσαμά.

Η εταιρία μπορεί να εφαρμόσει τους μουσαμάδες σε:

- Οχήματα: Για μερική ή ολική κάλυψη του οχήματος.

- Κτήρια: Αν θέλετε να καλύψετε μια επιφάνεια με μουσαμά, δίχτυ, αυτοκόλλητο τοίχου, αυτοκόλλητο τζαμιών, διατρητό αυτοκόλλητο.

Σημειώστε ότι η εταιρία συνεργάζεται και με άλλους ειδικούς του κλάδου για να προσφέρει και αυτοκόλλητες μεμβράνες που εφαρμόζονται πάνω στο αυτοκίνητο για προστατευτικούς ή και για στιλιστικούς (αισθητικούς) λόγους.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »