Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
ΑΦΟΙ ΚΛΕΙΝΟΠΟΥΛΟΙ: PRO Specialist σε ρουλεμάν & ανταλλακτικά φορτηγών

ΑΦΟΙ ΚΛΕΙΝΟΠΟΥΛΟΙ: PRO Specialist σε ρουλεμάν & ανταλλακτικά φορτηγών

1.971 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2024)

- Διαθέτουν εξειδίκευση σε ρουλεμάν, τσιμούχες, υδραυλικά φρένα
- Προσφέρουν επώνυμες μάρκες aftermarket ανταλλακτικών (TIMKEN - SKF - DAYCO - IPD–ELRING - CORTECO - DPH - AUGER - FTE -TEMPLIN - VADEN - KONGSBERG - OMP - ICER - VERNET - HEPU - ROMESS)
- Καλύπτουν για ανταλλακτικά ελαφρών επαγγελματικών, φορτηγών, λεωφορείων
- Βρίσκονται μόλις 10 λεπτά από την στάση του Μετρό Μεταξουργείου

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

H εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΛΕΙΝΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. ιδρύθηκε από τον Πέτρο και τον Γρηγόρη Κλεινόπουλο το έτος 1990 με κύριο αντικείμενο την πώληση ρουλεμάν τσιμουχών και υδραυλικών φρένων. Σταδιακά όμως η εταιρεία μεγάλωσε και επεκτάθηκε, βελτιώνοντας τις υπηρεσίες της προς τους πελάτες και προμηθεύοντας ανταλλακτικά για βαριά οχήματα, φορτηγά, λεωφορεία και μηχανήματα.

Απώτερος στόχος της εταιρείας είναι να αυξάνουν συνέχεια την ποικιλία των ανταλλακτικών για μια πιο ολοκληρωμένη και καλύτερη εξυπηρέτηση με νέα και επώνυμα προϊόντα. Η εταιρεία επεκτείνει διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της, με aftermarket ανταλλακτικά από πολλές εταιρείες, γνωστές στον χώρο (όπως TIMKEN - SKF - DAYCO - IPD–ELRING - CORTECO - DPH - AUGER - TEMPLIN - VADEN - KONGSBERG - OMP - ICER - VERNET - HEPU - ROMESS). Στο νέο κατάλογοηλεκτρονικό κατάλογο μας ( Β2Β )θα βρείτε όλα τα νέα μας προϊόντα. Το Β2Β της εταιρείας μας είναι αποκλειστικά και μόνο για επαγγελματίες 

Χαρακτηριστικό της εταιρείας είναι η άψογη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της χρησιμοποιώντας την άριστη τεχνογνωσία που κατέχει για τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει. Από τον Οκτώβριο του 2008 η ΑΦΟΙ ΚΛΕΙΝΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. έχει μεταφερθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Αθήνα στην οδό Κίμωνος 18. Για να μπορέσουμε να εξυπηρετούμε άριστα και ταχύτατα τους πελάτες μας έχουμε και υποκατάστημα στην οδό Νίκης 7 στον Ασπρόπυργο.

προϊοντα αυτοκινητου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

  • ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

    Η «Σωτηρόπουλος Νικόλαος» ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της στον κλάδο της ανύψωσης και της διακίνησης μέσα στην δεκαετία του 1980.
     2103460714 Περισσότερα
  • ΕΜΑΝ FULLER A.E.

    ΕΜΑΝ FULLER A.E.

    Η EMAN FULLER A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου ανταλλακτικών εδώ και 43 χρόνια. Εξειδικεύεται στα φορτηγά, λεωφορεία αλλά και τις μηχανές θαλάσσης ΜΑΝ. 
     210 5130136 Περισσότερα
  • ΖΕΡΒΟΣ ΧΑΡ. & ΣΙΑ ΟΕ

    ΖΕΡΒΟΣ ΧΑΡ. & ΣΙΑ ΟΕ

    Η εταιρεία Zervos Truck & Car δραστηριοποιείται για 40 χρόνια στον χώρο της εμπορίας ανταλλακτικών φορτηγών και στον κλάδο των αξεσουάρ και εξοπλισμού τους. Θα βρείτε τα πάντα από αξεσουάρ - ανταλλακτικά φορτηγού! Διαθέτουν πάνω από 10.000 προϊόντα!
     2105157374 Περισσότερα
  • Σταυρόπουλος Trailers

    Σταυρόπουλος Trailers

    Η Σταυρόπουλος Trailers έχει σαν αποκλειστική της δραστηριότητα την κατασκευή τρέιλερ μεταφοράς σκαφών από 3.μ έως 12μ καθώς και μπαγκαζιέρες μεταφοράς αποσκευών σε πολλές διαστάσεις.
     2105141515 Περισσότερα
  • ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

    ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

    Στην ΔΗΜ. ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ θα βρείτε μεταχειρισμένα Ιαπωνικά - Ευρωπαϊκά ανταλλακτικά, σε άριστη κατάσταση, τα οποία εισάγει αποκλιεστικά από Ιαπωνία και Ευρώπη. Όλα σε ανταγωνιστικές τιμές και με την παράδοση να γίνεται γρήγορα στο χώρο σας
     2106612556 Περισσότερα