Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Κατασκευή σωλήνων υψηλής πίεσης & επισκευές

Κατασκευή σωλήνων υψηλής πίεσης & επισκευές

4.446 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Totalflex, δραστηριοποιείται στην κατασκευή σωλήνων υψηλής πίεσης λαδιού, πετρελαίου, βενζίνης, αέρος και κάθε άλλου είδους για μηχανήματα βαρέως τύπου.

ILEP
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

Η εταιρεία Totalflex, δραστηριοποιείται στην κατασκευή σωλήνων υψηλής πίεσης λαδιού, πετρελαίου, βενζίνης, αέρος και κάθε άλλου είδους για μηχανήματα βαρέως τύπου, πλυστικά μηχανήματα, γεωργικά μηχανήματα οποιασδήποτε εταιρείας κατασκευής. Επίσης δραστηριοποιείται στον τομέα της επισκευής και επιδιόρθωσης.  

Κοινοποίησέ το »


Η εταιρεία Totalflex, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας του ιδρυτή της Νίκου Ιωάννου, δραστηριοποιείται στην κατασκευή και στο εμπόριο για:
  • ΣΩΛΗΝΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ (ΜΑΡΚΟΥΤΣΙΑ): ΛΑΔΙΟΥ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ΑΕΡΟΣ κλπ. ΠΛΥΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ οποιασδήποτε εταιρείας κατασκευής.
  • ΝΤΙΖΕΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ (ελαφρού και βαρέως τύπου, ντίζες έλξης)
  • ΝΤΙΖΕΣ ΠΛΟΙΩΝ, και ΣΚΑΦΩΝ ανεξαρτήτου μήκους με δυνατότητα κατασκευής ΙΝΟΧ άκρων παντός τύπου.
  • ΝΤΙΖΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ (γκαζιού, χειρόφρενου, ταχυτήτων, αγωνιστικών οχημάτων, κλπ., με δυνατότητα κατασκευής εξΆ ολοκλήρου, ακόμα και της πιο εξειδικευμένης και απαιτητικής για καιρικές και άλλου είδους συνθήκες, κατασκευής).
  • ΝΤΙΖΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ (ταχυτήτων, γκαζιού)
  • ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΝΤΙΖΩΝ (θηλιές, δίχαλα, πέταλα, μπαράκια)
  • ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΡΑΚΟΡ – ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ 
  • ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Η εμπειρία τους αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα των κατασκευών αλλά και των υλικών που χρησιμοποιούν, για την ταχύτητα της εξυπηρέτησής αλλά και για την αποτελεσματικότητα των εργασιών.

Με γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τη, η εταιρεία Totalflex
έχει την δυνατότητα να παραλαμβάνει και να παραδίδει στον χώρο σας κατασκευές, σωλήνες, ντίζες κλπ. για καταστήματα του νομού Αττικής. Επίσης, έχει την δυνατότητα να παραδίδει και να παραλαμβάνει καθημερινώς για τους πελάτες στην επαρχία μέσω ΚΤΕΛ, ΠΛΟΙΩΝ ΓΡΑΜΜΗΣ, Μεταφορικών εταιρειών κλπ. Και τέλος, έχει την δυνατότητα να κάνει χρήση όλων των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας (Viber, Skype κλπ.) ώστε να εξοικονομείτε χρόνος για τον πελάτη.

TOTALFLEX 
Καλέστε:  2105243403
Δείτε:   totalflex.gr
Ακολουθήστε:   www.facebook.com/totalflex.gr/

Κοινοποίησέ το »