Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μεταφέρουν υπερμεγέθη και ογκώδη φορτία

Μεταφέρουν υπερμεγέθη και ογκώδη φορτία

2.436 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία `Αγγελος Λυκούδης Α.Μ.Ε. ιδρύθηκε το 1984, από τότε έχει επεκταθεί και έχει γίνει μία από τις πιο εξειδικευμένες επιχειρήσεις μεταφορών βαρέων φορτίων.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Η εταιρεία `Αγγελος Λυκούδης Α.Μ.Ε. ιδρύθηκε το 1984, από τότε έχει επεκταθεί και έχει γίνει μία από τις πιο εξειδικευμένες επιχειρήσεις μεταφορών βαρέων φορτίων.

Κοινοποίησέ το »

Ο στόλος της εταιρείας διαθέτει φορτηγά, γερανούς και πολυαξονικές νταλίκες ώστε να μεταφέρει βαρέα και υπερμεγέθη φορτία στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. 

Μεταφέρουν υπερμεγέθη και ογκώδη φορτία σε τακτική βάση και συμβουλεύουν-καθοδηγούν συνεχώς διάφορα μεγάλα σχέδια-πρότζεκτ βαρέων μεταφορών.

Χάρη στην εκτενή εμπειρία της εταιρείας `Αγγελος Λυκούδης Α.Μ.Ε. και στις γνώσεις της στον τομέα των μεταφορών, είναι ειδικευμένοι στη παροχή συμβουλών για τον καλύτερο τρόπο μεταφοράς ογκωδών φορτίων.
Λαμβάνουν υπόψη τα πάντα, από την ασφάλεια ως την οικονομία, εξασφαλίζοντας έτσι τη μικρότερη δυνατή δαπάνη και τα χαμηλότερα έξοδα.

Με πλήρη ομάδα φορτηγών και τρέιλερ διαθέσιμα 24 ώρες τη μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και την δυνατότητα να δουλεύουμε σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η εταιρεία `Αγγελος Λυκούδης Α.Μ.Ε. είναι ικανή να σας βοηθήσει με όποιο μεταφορικό σχέδιο έχετε στο μυαλό σας.

`ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ - ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ 
Διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου & Μεγαρίδος, Ασπρόπυργος 19300, Αττική
Τηλέφωνο:  210 557 9220

Κοινοποίησέ το »