Θέλει επισκευή το κλιματιστικό σου; ILEP!

1603 Επισκέψεις στο άρθρο

ILEP S.A. - CryoTech, συνεργείο, ανταλλακτικά, αντιπροσωπείες, αλλά και τα τα πάντα για τα κλιματιστικά αυτοκινήτων και των ψυκτικών μηχανημάτων!

 
Η ILEP- CryoΤech ιδρύθηκε το 1988 με αποκλειστική δραστηριότητα την ψύξη των τροχοφόρων. Σήμερα μετά από 30 χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας και διαρκών επενδύσεων σε ανθρώπινο δυναμικό και εξειδικευμένα μηχανήματα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κάθετες μονάδες κλιματισμού αυτοκινούμενων οχημάτων στην Ελλάδα.

Υπό τη συνεχή καθοδήγηση του ιδρυτή της Θ. Ευθυμίου, Διπλωματούχου Μηχανολόγου Μηχανικού προχώρησε με σταθερά βήματα εξέλιξης. Με συνεχή έρευνα της παγκόσμιας αγοράς ανέπτυξε συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής κλιματιστικών αυτοκινήτων, μερών κλιματιστικών και εμπορίας ανταλλακτικών του κόσμου. Η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από αυτές τις συνεργασίες εφαρμόστηκε πρωτοποριακά και στην Ελλάδα.

Η ILEP- CryoΤech σταθερά προσηλωμένη στην προμήθεια και διανομή κλιματιστικών και προϊόντων υποστήριξής τους στην Ελληνική αγορά συνεχίζει την πρωτοποριακή της πορεία στον τομέα της ψύξεως με συνεχή ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες και τεχνολογία αιχμής. Αποτελεί μια εισαγωγική εταιρεία, όπου τα κλιματιστικά και ανταλλακτικά που διανέμει και εμπορεύεται καλύπτουν κάθε τύπο κλιματιστικού, όπως για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά, μίνι βαν, φορτηγά, οχήματα εκτός δρόμου αλλά ακόμη και ψυκτικές μονάδες για την συντήρηση και κατάψυξη προϊόντων.

Ακόμη, στην ILEP- CryoΤech έχουν την δυνατότητα και τεχνική κατάρτιση να σχεδιάζουν, συναρμολογούν και κατασκευάζουν κλιματιστικά για ειδικές εφαρμογές, όπως μηχανήματα έργου, φορτωτές, οδοστρωτήρες, χωματουργικά, στρατιωτικά οχήματα, περονοφόρα κλπ χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και την τελευταία τεχνολογία.

Στο ευέλικτο τμήμα υπηρεσιών και ανταλλακτικών που δημιούργησαν ανέπτυξαν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να καλύψουν τις ανάγκες για όλες τις εφαρμογές κλιματισμού και ψύξης μεταφορών εργοστασιακού (Ο.Ε.) ή after market σε συντήρηση, επισκευή, αναλώσιμα και ανταλλακτικά. Η συνεχής διαθεσιμότητα αξιόπιστων ανταλλακτικών στο συνεργείο τους σε συνδυασμό με την τεχνική κατάρτιση των εγκαταστατών τους, η ILEP- CryoΤech προσφέρει στους πελάτες της εγγυημένη, άμεση και πάνω από όλα υπεύθυνη δουλειά.


Κλιματισμός αυτοκινήτων ILEP – CryoTech και Ψύξη μεταφορών

Κλιματισμός αυτοκινήτων ILEP - CryoTech – Συνεργείο

Οι τεχνικοί της ILEP- CryoΤech εκτελούν αυθημερόν εργασίες όπως τη συντήρηση, το σέρβις, την επισκευή και την απολύμανση του συστήματος κλιματισμού του οχήματός ή του ψυκτικού μηχανήματός σας. Οι εργασίες αυτές γίνονται σε οποιουδήποτε τύπου οχήματος. Περαιτέρω εργασίες που αναλαμβάνουν αφορούν την τοποθέτηση, αναβάθμιση και το σχεδιασμό / κατασκευή κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων οποιουδήποτε οχήματος.

Κλιματισμός αυτοκινήτων ILEP - CryoTech – Τμήμα ανταλλακτικών.

Στο τμήμα ανταλλακτικών θα βρείτε λύσεις για οτιδήποτε αφορά την ψύξη / θέρμανση των οχημάτων. Το έμπειρο προσωπικό μπορεί να σας προσφέρει τις πιο κατάλληλες σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιθυμείτε καθώς και οικονομικές προτάσεις για τον κλιματισμό του όχηματός σας ή του ψυκτικού μηχανήματός σας. Εισάγουν και διαθέτουμε στοκ αξιόπιστων ανταλλακτικών και πλήρη κιτ ανωτάτου επιπέδου, με αυστηρές προδιαγραφές και υψηλή απόδοση που αφορούν τον κλιματισμό οχημάτων και των ψυκτικών μηχανημάτων, τα οποία διανέμουν πανελλαδικά.

ILEP  CRYOTECH
Διεύθυνση: 
AΔΑΜΩΝ 15, Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ 
Τηλέφωνο: 210 8002150

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  • ΕΥΡΩΤΕΧΝΙΚΗ

    Στις εγκαταστάσεις της Ευρωτεχνικής μπορείτε να βρείτε ότι ψάχνεται όσον αφορά το Scania σας. Αγορές, πωλήσεις, service, ανταλλακτικά και εισαγωγές. Όλες τις υπηρεσίες θα τις βρείτε σε ανταγωνιστικές τιμές.
     2105595090 Περισσότερα