Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Θέλει επισκευή το κλιματιστικό σου; ILEP!

Θέλει επισκευή το κλιματιστικό σου; ILEP!

1 775 Επισκέψεις στο άρθρο

ILEP S.A. - CryoTech, συνεργείο, ανταλλακτικά, αντιπροσωπείες, αλλά και τα τα πάντα για τα κλιματιστικά αυτοκινήτων και των ψυκτικών μηχανημάτων!

Η ILEP- CryoΤech ιδρύθηκε το 1988 με αποκλειστική δραστηριότητα την ψύξη των τροχοφόρων. Σήμερα μετά από 30 χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας και διαρκών επενδύσεων σε ανθρώπινο δυναμικό και εξειδικευμένα μηχανήματα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κάθετες μονάδες κλιματισμού αυτοκινούμενων οχημάτων στην Ελλάδα.

Υπό τη συνεχή καθοδήγηση του ιδρυτή της Θ. Ευθυμίου, Διπλωματούχου Μηχανολόγου Μηχανικού προχώρησε με σταθερά βήματα εξέλιξης. Με συνεχή έρευνα της παγκόσμιας αγοράς ανέπτυξε συνεργασίες με τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής κλιματιστικών αυτοκινήτων, μερών κλιματιστικών και εμπορίας ανταλλακτικών του κόσμου. Η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε από αυτές τις συνεργασίες εφαρμόστηκε πρωτοποριακά και στην Ελλάδα.

Η ILEP- CryoΤech σταθερά προσηλωμένη στην προμήθεια και διανομή κλιματιστικών και προϊόντων υποστήριξής τους στην Ελληνική αγορά συνεχίζει την πρωτοποριακή της πορεία στον τομέα της ψύξεως με συνεχή ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες και τεχνολογία αιχμής. Αποτελεί μια εισαγωγική εταιρεία, όπου τα κλιματιστικά και ανταλλακτικά που διανέμει και εμπορεύεται καλύπτουν κάθε τύπο κλιματιστικού, όπως για επιβατικά αυτοκίνητα, επαγγελματικά, μίνι βαν, φορτηγά, οχήματα εκτός δρόμου αλλά ακόμη και ψυκτικές μονάδες για την συντήρηση και κατάψυξη προϊόντων.

Ακόμη, στην ILEP- CryoΤech έχουν την δυνατότητα και τεχνική κατάρτιση να σχεδιάζουν, συναρμολογούν και κατασκευάζουν κλιματιστικά για ειδικές εφαρμογές, όπως μηχανήματα έργου, φορτωτές, οδοστρωτήρες, χωματουργικά, στρατιωτικά οχήματα, περονοφόρα κλπ χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και την τελευταία τεχνολογία.

Στο ευέλικτο τμήμα υπηρεσιών και ανταλλακτικών που δημιούργησαν ανέπτυξαν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για να καλύψουν τις ανάγκες για όλες τις εφαρμογές κλιματισμού και ψύξης μεταφορών εργοστασιακού (Ο.Ε.) ή after market σε συντήρηση, επισκευή, αναλώσιμα και ανταλλακτικά. Η συνεχής διαθεσιμότητα αξιόπιστων ανταλλακτικών στο συνεργείο τους σε συνδυασμό με την τεχνική κατάρτιση των εγκαταστατών τους, η ILEP- CryoΤech προσφέρει στους πελάτες της εγγυημένη, άμεση και πάνω από όλα υπεύθυνη δουλειά.

Κοινοποίησέ το »

Κλιματισμός αυτοκινήτων ILEP – CryoTech και Ψύξη μεταφορών

Κλιματισμός αυτοκινήτων ILEP - CryoTech – Συνεργείο

Οι τεχνικοί της ILEP- CryoΤech εκτελούν αυθημερόν εργασίες όπως τη συντήρηση, το σέρβις, την επισκευή και την απολύμανση του συστήματος κλιματισμού του οχήματός ή του ψυκτικού μηχανήματός σας. Οι εργασίες αυτές γίνονται σε οποιουδήποτε τύπου οχήματος. Περαιτέρω εργασίες που αναλαμβάνουν αφορούν την τοποθέτηση, αναβάθμιση και το σχεδιασμό / κατασκευή κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων οποιουδήποτε οχήματος.

Κλιματισμός αυτοκινήτων ILEP - CryoTech – Τμήμα ανταλλακτικών.

Στο τμήμα ανταλλακτικών θα βρείτε λύσεις για οτιδήποτε αφορά την ψύξη / θέρμανση των οχημάτων. Το έμπειρο προσωπικό μπορεί να σας προσφέρει τις πιο κατάλληλες σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιθυμείτε καθώς και οικονομικές προτάσεις για τον κλιματισμό του όχηματός σας ή του ψυκτικού μηχανήματός σας. Εισάγουν και διαθέτουμε στοκ αξιόπιστων ανταλλακτικών και πλήρη κιτ ανωτάτου επιπέδου, με αυστηρές προδιαγραφές και υψηλή απόδοση που αφορούν τον κλιματισμό οχημάτων και των ψυκτικών μηχανημάτων, τα οποία διανέμουν πανελλαδικά.

ILEP  CRYOTECH
Διεύθυνση: 
AΔΑΜΩΝ 15, Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ 
Τηλέφωνο: 210 8002150

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 • ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  Από το 1961 μέχρι και σήμερα η «Stathis» αποτελεί μία αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα. Η εταιρεία Stathis πάντα καινοτόμα και έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία δίνει πρώτη τις λύσεις για την ψύξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μετατρέποντας το μέλλον σε παρόν.
   2105584160 - 2310798300 Περισσότερα
 • DAF SERVICE PASCHALIS

  DAF SERVICE PASCHALIS

  Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
   210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα
 • ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  Η επιχείρηση ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE, δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2006 και εδρεύει στον Ασπρόπυργο, Εξειδικεύονται σε αντλίες πετρελαίου και μπεκ παντός τύπου, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων, όπως: BOSCH, DELPHI, DENSO, CUMMINS,  CATERPILLAR, ZEXEL, SIEMENS και VDO. Είναι experts στις αναβαθμίσεις εγκεφάλων (& αύξηση της ιπποδύναμης) και στην επισκευή Turbo.
   2105574529 Περισσότερα
 • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
   2103423672 Περισσότερα
 • Μανωλάς Βασίλης

  Μανωλάς Βασίλης

  Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
   210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα
 • ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
   2104206122, 2104206373 Περισσότερα