Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Προστασία φορτίου & προβολή επιχείρησης. Μουσαμάδες

    Προστασία φορτίου & προβολή επιχείρησης. Μουσαμάδες

    104.389 Επισκέψεις στο άρθρο

    Ο μουσαμάς είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και αδιαπέραστο από το νερό, μεγάλο φύλλο υφάσματος, το οποίο αποτελείται από πολυεστερικά λινά επικαλυμμένα με ουρεθάνη, πολυαιθυλένιο και PVC. Συχνά έχουν ενισχύσεις και ροδέλες στις γωνίες και κατά μήκος των πλευρών για να σχηματίζουν σημεία προσάρτησης για σχοινί, που τους επιτρέπει να είναι δεμένα σε σταθερές αναμονές. Έχουν πολλαπλές χρήσεις, μεταξύ άλλων και ως μέσα προστασίας από τα στοιχεία της φύσης, δηλαδή, τον άνεμο, τη βροχή ή το φως του ήλιου.
     
    Η πιο σημαντική τους εφαρμογή είναι στα φορτηγά οχήματα τα οποία χρησιμοποιούν μουσαμά για να ασφαλίσουν και να προστατεύσουν το φορτίο που μεταφέρουν. Έχουν μεγάλο εύρος εφαρμογών, καθώς μπορούν να τοποθετηθούν σε μικρά van (ακόμα και pick-up) ή σε ελαφρά - μεσαία φορτηγά, τα λεγόμενα «φορτοταξί». Από εκεί και πάνω, εφαρμόζονται και σε βαρέα φορτηγά, όπως και σε ανατρεπόμενα και χωματουργικά φορτηγά («μπαζάδικα»), όπου έχουμε τη λεγόμενη «συρταρωτή» χρήση, καθώς το πάνω μέρος της καρότσας ανοίγει (ηλεκτρικά ή χειροκίνητα). Μια κλασική εφαρμογή των μουσαμάδων είναι στα τρέιλερ, συρόμενα και επικαθήμενα, στα οποία συναντάμε πολλές επιμέρους κατηγορίες. Έχουμε, δηλαδή, τους μουσαμάδες τύπου «TIR» αλλά και τους λεγόμενους τύπου «κουρτίνας», σε πολλές παραλλαγές ανάλογα με τη χρήση, το μέγεθος, τους άξονες κ.τ.λ.
     
    Ένας τρόπος για να αποκτήσει κανείς ένα τρέιλερ με μουσαμά, είναι να το αγοράσει έτοιμο, απευθείας από κάποια από τις μεγάλες μάρκες της παγκόσμιας βιομηχανίας. Από εκεί και πέρα, μπορεί να απευθυνθεί στην αμαξοποιό εταιρεία της αρεσκείας του, καθώς στη χώρα μας υπάρχουν αρκετοί επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο. Μία ακόμα λύση είναι οι εξειδικευμένες εταιρείες στον μουσαμά, οι οποίες γνωρίζουν καλύτερα και τα μυστικά της ψηφιακής εκτύπωσης, στην περίπτωση που αυτό συγκαταλέγεται στις επιθυμίες του πελάτη. Σημειώνεται, πως η προβολή μιας εταιρείας πάνω στον μουσαμά ενός φορτηγού ή ενός τρέιλερ, θεωρείται ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος διαφήμισης, που εξασφαλίζει καθημερινή προβολή με ένα μέσο που όχι μόνο δεν μένει στάσιμο, αλλά γυρίζει τη χώρα (και τον κόσμο στην περίπτωση των διεθνών μεταφορών).
     
    Όσον αφορά στην τιμή και στη διάρκεια ζωής του μουσαμά, αυτή εξαρτάται από την ποιότητά του, η οποία καθορίζεται από τα χρησιμοποιούμενα υλικά, από την πλέξη και την επίστρωσή του. Η μονάδα μέτρησης που χρησιμοποιείται είναι το βάρος/τ.μ. και έτσι μπορεί να μιλάμε, για παράδειγμα, για μουσαμά βάρους 440 ή 1.050 γραμμαρίων.
     
    Καθοριστικό ρόλο για τη μακροζωία του μουσαμά, εύλογα, παίζει το πόσο καλά τον συντηρεί ο κάθε επαγγελματίας, καθώς η εντατική, σκληρή χρήση και η συνεχής επαφή με τα στοιχεία της φύσης, απαιτούν την τακτική συντήρηση-επισκευή του μουσαμά και ενδεχομένως την αγορά ανταλλακτικών και μερών αντικατάστασης.
     
    Κρίσιμες είναι και οι περιβαλλοντικές – τοπογραφικές συνθήκες, καθώς άλλο είναι ένας μουσαμάς να βρίσκεται σε ήπιο κλίμα και άλλο σε ένα αστικό κέντρο σε συνθήκες καύσωνα. Φυσικά, σημαντικό είναι και το είδος της χρήσης στην οποία υποβάλλεται το όχημα που φέρει τον μουσαμά, καθώς ένα τρέιλερ που –για παράδειγμα- μεταφέρει πίσσα, δέχεται μεγαλύτερη καταπόνηση από αυτό που είναι φορτωμένο με ξηρό, χύδην φορτίο. Περιττό είναι ίσως να αναφέρουμε, πως το κόστος της κατασκευής επηρεάζεται από τον εξοπλισμό που θα επιλέξει ο κάθε χρήστης, με το ηλεκτρικό άνοιγμα του μουσαμά για παράδειγμα να κοστίζει περισσότερο, αλλά να αποφέρει κέρδη σε χρόνους (και άρα σε χρήμα).

    Σελίδα 1Premium & Budget Υπηρεσίες που γλιτώνουν λεφτά!
    Σελίδα 2Leasing. Μίσθωση, διαχείριση ή ενοικίαση
    Σελίδα 3Parking. Ανάπαυση, φύλαξη, περιποίηση
    Σελίδα 4Βιολογικός καθαρισμός. Συντήρηση & υγεία
    Σελίδα 5Ψυκτικοί θάλαμοι. Τοποθέτηση, συντήρηση, ενοικίαση.
    Σελίδα 6ΚΤΕΟ. Πρόληψη & υποχρέωση (έναντι του νόμου και της κοινωνίας)
    Σελίδα 7Προστασία φορτίου & προβολή επιχείρησης. Μουσαμάδες
    Σελίδα 8Service Επαγγελματικού. Καλή συντήρηση πετρελαιοκινητήρων
    Σελίδα 9Φανοποιία Επαγγελματικού. Περιποίηση-αποκατάσταση.
    Σελίδα 10Ασφάλιση Επαγγελματικού οχήματος. Κάλυψη οχήματος, οδηγού, φορτίου
    ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
    ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    προϊοντα αυτοκινητου - PARKING

    • AVIN ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

      AVIN ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

      Avin Ασπρόπυργος: Μια σύγχρονη επιχείρηση στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας, ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, χιλιάδων επαγγελματιών οδηγών. Λειτουργεί επί 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα ως πρατήριο καυσίμων υψηλής ποιότητας με την σφραγίδα της  Avin και με υπηρεσίες Parking.
       21 05577533 Περισσότερα

    προϊοντα αυτοκινητου - Κ T E O

    • ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

      ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

      Η ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ προσφέρει υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων από το 2006 στην περιοχή Γλύφα - Χαλκίδας. Αριστοι έλεγχοι σε κάθε κατηγορίας όχημα (ελαφρά, βαρέα, φορτηγά, λεωφορεία, βυτιοφόρα καθώς και  δίκυκλα).

       2221022222 Περισσότερα

    προϊοντα αυτοκινητου - ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ

    • ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ

      ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ

      ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ

      Ποια είναι τα συνήθη σφάλματα κατά την επιλογή ψυκτικού μηχανήματος και τι πρέπει να προσέξετε όταν μεταφέρετε ευπαθή προϊόντα;

      Περισσότερα
    • Τσαγκρίδης Ιωάννης

      Τσαγκρίδης Ιωάννης

      Οι ψυκτικοί θάλαμοι αποτελούν κρίσιμο κομμάτι της αλυσίδας παροχής τροφίμων. Η σωστή λειτουργία τους απαιτεί την τακτική συντήρηση και επισκευή των μηχανημάτων που αποτελούν τον κινητήριο μηχανισμό πίσω από αυτούς. Στον Ασπρόπυργο, θα βρείτε την εταιρεία του κ. Τσαγκρίδη, η οποία εξειδικεύεται στην συντήρηση και επισκευή αυτών των μηχανημάτων, ειδικότερα στα μηχανήματα των CARRIER, ZANETI και THERMO KING ενώ παράλληλα διαθέτει και ευρεία γκάμα ανταλλακτικών.
        2105572555 Περισσότερα
    • FRIGO PLUS

      FRIGO PLUS

      Στην FrigoPlus επισκευάζουν και συντηρούν όλο τον ψυκτικό εξοπλισμό σε μικρά VAN διανομών, σε μεγάλα φορτηγά και Trailer, με απλά, υβριδικά, σύνθετα και συστήματα ψύξης πολλαπλών θερμοκρασιών. Με extra υπηρεσία 24/7 emergency service!
       210 5561566 Περισσότερα
    • KLIMA KABO

      KLIMA KABO

      Η Klima Kabo είναι τεχνική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ψύξης μεταφορών. Η εκπαίδευση του προσωπικού και τα γνήσια ανταλλακτικά από τους μεγαλύτερους οίκους ψυκτικών μηχανημάτων, Carrier και ThermoKing, προσφέρουν στους πελάτες τους την σιγουριά που χρειάζονται.
       210 5571368 Περισσότερα
    • ILEP

      ILEP

      Στην ΗΛΕΠ πραγματοποιείται εξειδικευμένο service στον κλιματισμό επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων, καθώς και σε ψυκτικά μηχανήματα. Υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, παρουσία στο χώρο εδώ και 34 χρόνια.
       2108002150 Περισσότερα
    • ΠΟΛΑΚΗΣ Ζ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

      ΠΟΛΑΚΗΣ Ζ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

      Πρόκειται για έναν top expert στην κατασκευή και επισκευή αμαξωμάτων! Η Πολάκης Ζ. Στυλιανός διαθέτει εμπειρία που φτάνει τις τέσσερις δεκαετίες, προσφέρει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών & προϊόντων που ξεχωρίζουν.
       2103463579 Περισσότερα