Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Parking. Ανάπαυση, φύλαξη, περιποίηση

    Parking. Ανάπαυση, φύλαξη, περιποίηση

    104.385 Επισκέψεις στο άρθρο

    Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν λύσεις σε σχέση με την στάθμευση και φύλαξη επαγγελματικών οχημάτων στην χώρα μας και ειδικά στην περιοχή της Αττικής έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια.

    Υπάρχει πληθώρα επιλογών και ανάλογων χώρων και μοιραία αυτό έχει ανεβάσει και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σε ένα parking επαγγελματικών οχημάτων σήμερα, ο πελάτης μπορεί να απολαύσει μια σειρά παροχών σε ένα 100% ασφαλές περιβάλλον με ταχύτατη εξυπηρέτηση.

    Βασικό στοιχείο, υπηρεσιών που προάγουν και την ασφάλεια οχήματος και φορτίου, είναι πως, συνήθως, υπάρχει 24ωρη παρακολούθηση από κλειστό κύκλωμα, σε αρκετές περιπτώσεις με περιμετρικούς αισθητήρες κίνησης.

    Επίσης, το ότι ο επαγγελματίας οδηγός μπορεί να εξυπηρετηθεί γρήγορα καθώς μπορούν να του παρασχεθούν και υπηρεσίες επισκευής (κάποιες φορές δωρεάν, για μικροβλάβες), υπηρεσίες καθαρισμού-πλύσιμο οχήματος (επίσης δωρεάν μερικές φορές, σε «πακέτα» για στάθμευση άνω της εβδομάδας).

    Όσον αφορά άλλες χρήσιμες υπηρεσίες (οι οποίες προσθέτουν πόντους στην εμπειρία εξυπηρέτησης ενός επαγγελματία οδηγού) σημειώνουμε τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους εστίασης και παραμονής όπου ο επαγγελματίας μπορεί να φάει ή να πιει τον καφέ του έτσι ώστε να ξεκουραστεί από ένα μακρύ ταξίδι ή να περιμένει όσο λαμβάνει κάποια υπηρεσία.

    Αξίζει να τονιστεί το γεγονός πως οι περισσότερες από αυτές τις επιχειρήσεις λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και πολλές φορές 7 μέρες την εβδομάδα, διευκολύνοντας κατά πολύ την ζωή του επαγγελματία οδηγού.

    Παρακάτω παρουσιάζουμε συνοπτικά,  επιχειρήσεις Parking που ξεχωρίζουν για τις υπηρεσίες τους και βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο διακίνησης και μεταφορών όπως ο Ασπρόπυργος Αττικής.
    Velvet Parking

    Τα Velvet Parking βρίσκονται σε 2 τοποθεσίες στον Ασπρόπυργο,  στο πιο νευραλγικό σημείο διακίνησης αγαθών, με εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού.
    Εκεί σε μια συνολική έκταση 20.000 τ.μ. και με 200 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας για όσο χρόνο χρειάζεται και όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,  7 μέρες την εβδομάδα) διευκολύνοντας σας, πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια.
     
    Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις εστίασης (εστιατόριο, mini market και καφετέρια), δίνοντας σας την δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης σε έναν άνετο χώρο που περιλαμβάνει ακόμα και εγκαταστάσεις υγιεινής (όπως ντους με ζεστό νερό) αλλά και παροχή ρεύματος.
     
    Στον ίδιο χώρο, έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το πλύσιμο του φορτηγού σας αλλά και την γενικότερη φροντίδα του με υπηρεσίες όπως λίπανση και γρασάρισμα, μεγιστοποιώντας την αξιοποίηση του χρόνου σας, όσο εσείς περιμένετε. Να σημειωθεί εδώ πως τηρούνται όλοι οι κανόνες που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με την πανδημία

    Επιπρόσθετα η εφαρμογή Truck Parking Europe θα σας δείξει την πιο γρήγορη διαδρομή από και προς το Velvet Parking ενώ επίσης σας παρέχει τις σωστές πληροφορίες σχετικά με τις οδικές αρτηρίες και τα πρατήρια καυσίμων κοντά στη διαδρομή σας.
     
    1st Velvet Parking: Μεγαρίδος , Ασπρόπυργος
    ¶ριστες κτιριακές εγκαταστάσεις 12.000 τ.μ. με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό όπου τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας κατά του Covid. Διαθέτει 100 θέσεις parking, WC, ντους με ζεστό νερό επί 24ώρου βάσης, εστιατόρια, δωρεάν WiFi internet, πλυντήριο, λιπαντήριο & γρασάρισμα. Έχετε την δυνατότητα να νοικιάσετε θέσεις είτε ημερήσιες, είτε μηνιαίες με φύλαξη από κάμερες ασφαλείας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
     
    2nd Velvet Parking: Αγίου Γεωργίου & Μεγαρίδος 164, Ασπρόπυργος
    Οι νέες άψογες κτιριακές εγκαταστάσεις 8.000 τ.μ βρίσκονται μετά την πίστα καρτ και διαθέτουν 100 θέσεις parking. Επιπλέον θα βρείτε WC, ντους με ζεστό νερό επί 24ώρου βάσης, εστιατόρια, δωρεάν WiFi internet και φύλαξη από κάμερες ασφαλείας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
     
    Παράλληλα όλες οι παρελκόμενες υπηρεσίες που σας παρέχει το Velvet Parking, σας απαλλάσσουν από κάθε άγχος, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη με συνέπεια και επαγγελματισμο.
    Σας προσκαλούν να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις τους, να γνωριστείτε και να σας εξυπηρετήσουν έτσι ώστε να σας δώσουν  την καλύτερη δυνατή λύση.

    Μεγαρίδος 164 & Αγίου Γεωργίου, Ασπρόπυργος  Τ: 2105582420, https://app.truckparkingeurope.com/,
    http://velvet.com.gr/
    www.facebook.com/pages/Velvet/181499825390927/

     Avin Ασπρόπυργος
    Ένα βενζινάδικο και χώρος στάθμευσης ανοιχτό καθημερινά, 24 ώρες, είναι το πρατήριο της Avin στον Ασπρόπυργο. To πρατήριο της επιχείρησης διαθέτει πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, βενζίνη, φυσικό αέριο και Adblue.

    Επιπρόσθετα λειτουργεί ημερήσιο και μηνιαίο parking καθώς και πλυντήριο, λιπαντήριο Φορτηγών οχημάτων (αλλά και I.X.).

    Στον άνετο χώρο του θα βρείτε Auto Market (για μικροαγορές σας) καθώς και εστιατόριο κάνοντας με αυτό τον τρόπο ευχάριστη την παραμονή σας όσο περιμένετε, λαμβάνοντας τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει.

    Μεγαρίδος 41, Ασπρόπυργος, www.facebook.com/etekaaspro/
     
    Parking Remiza
    Το Parking Remiza  βρίσκεται σε ένα νευραλγικό σημείο διακίνησης αγαθών, στην Αθήνα, κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισσού.  Εκεί σε μια συνολική έκταση 10.000 τ.μ. και με 100 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας για όσο χρόνο χρειάζεται ( υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ημερήσιου ή και μηνιαίο parking)  και όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,  7 μέρες την εβδομάδα) διευκολύνοντας σας, πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια. 
     
    Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις εστίασης, δίνοντας σας την δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης σε έναν άνετο χώρο που περιλαμβάνει εγκαταστάσεις υγιεινής (όπως ντους με ζεστό νερό), δωρεάν WiFi και mini market.
    Να σημειωθεί εδώ πως τηρούνται όλοι οι κανόνες που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με την πανδημία

    Τέλος, στο Parking Remiza εκτός από αναλώσιμα θα βρείτε λιπαντικά ADBLUE, εργαλεία, υαλοκαθαριστήρες, είδη καθαρισμού και μπαταρίες παντός τύπου με extra υπηρεσία 24/7 εξυπηρέτηση (εντός Αττικής) με παράδοση αλλά και τοποθέτηση στον χώρο σας !

    Αντιγόνης 43 & Δράκοντος  (πλησίον ΚΤΕΛ Κηφισού), Αθήνα, Τ: 211 4115277
    www.facebook.com/Remizaparking  , [email protected]

    Δήμας Parking
    Το Δήμας Parking  βρίσκεται στον Ασπρόπυργο,  στο πιο νευραλγικό σημείο διακίνησης αγαθών, με εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού.
     
    Εκεί σε μια συνολική έκταση 10.000 τ.μ. και με 50 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας, με μηνιαία ενοικίαση θέσης,  όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,  7 μέρες την εβδομάδα) διευκολύνοντας σας, πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια.
     
    Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις, δίνοντας σας την δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης σε έναν άνετο χώρο που περιλαμβάνει ακόμα και εγκαταστάσεις υγιεινής (όπως WC και ντους με ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο), δωρεάν WiFi και αυτόματους πωλητές. 
    Στον ίδιο χώρο, έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το πλύσιμο του φορτηγού σας αλλά και βαρέων οχημάτων (Ωράριο λειτουργίας  08:00-18:00) , μεγιστοποιώντας την αξιοποίηση του χρόνου σας, όσο εσείς περιμένετε. 
    Το εσωτερικό πλύσιμο των βυτίων και των θαλάμων πραγματοποιείται με δορυφόρο, ενώ το εξωτερικό πλύσιμο πραγματοποιείται με νερό δικτύου χωρίς άλατα ( η παροχή δεν γίνεται από γεώτρηση).
    Ακόμη, το Δήμας Parking προσφέρει υπηρεσίες για  την γενικότερη φροντίδα του οχήματος σας όπως γρασάρισμα και καθαρισμός των ζαντών. 

    Να σημειωθεί εδώ πως τηρούνται όλοι οι κανόνες και το πρωτόκολλο που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με την πανδημία

    Αγίου Ιωάννη Στεφάνη, Ασπρόπυργος, Τ: 21 0558 2579 , 6936690090
    https://www.facebook.com/Dimas-Parking-1422942844652243 ,[email protected]

    Δημόπουλος Parking

    Το Δημόπουλος Parking στον ¶γιο Ιωάννη Ρέντη λειτουργεί υπο νέα διεύθυνση στον ιδιόκτητο χώρο 6,5 στρεμμάτων και διαθέτει 95 θέσεις στάθμευσης. Φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες τον χρόνο και ο χώρος είναι περιφραγμένος με μαντρότοιχο. Επίσης διαθέτει περιμετρικό και εσωτερικό φωτισμό, ενώ υπάρχει και ηλεκτρονικός έλεγχος μέσω καμερών που καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο. Επιπλέον ο χώρος στάθμευσης είναι εξ ολοκλήρου στρωμένος με άσφαλτο.

    To parking Δημόπουλος ενοικιάζει θέσεις στάθμευσης είτε με το μήνα είτε με τη μέρα για όλες τις κατηγορίες επαγγελματικών οχημάτων: 

    • Μικρά φορτηγά
    • Φορτηγά συρόμενα και επικαθήμενα
    • Ειδικά οχήματα
    Επιπρόσθετα διαθέτει πλυντήριο-λιπαντήριο ατσάλινων σκελετών για βαρέα οχήματα με ηλεκτρονική περιστρεφόμενη συσκέυη οριζόντιας βούρτσας και πλευρικών βουρτσών κατά μήκος του οχήματος. 

    Τέλος, σημαντικό πλεονέκτημα του Parking Δημόπουλος είναι η εύκολη πρόσβαση σε αυτό καθώς είναι δίπλα στη Π. Ράλλη ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρέαν wi-fi ενώ υπάρχουν και WC.

    Επικοινωνία:
    Τοποθεσία: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 9 ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ
    Τηλέφωνο: 2168008096

    Σελίδα 1Premium & Budget Υπηρεσίες που γλιτώνουν λεφτά!
    Σελίδα 2Leasing. Μίσθωση, διαχείριση ή ενοικίαση
    Σελίδα 3Parking. Ανάπαυση, φύλαξη, περιποίηση
    Σελίδα 4Βιολογικός καθαρισμός. Συντήρηση & υγεία
    Σελίδα 5Ψυκτικοί θάλαμοι. Τοποθέτηση, συντήρηση, ενοικίαση.
    Σελίδα 6ΚΤΕΟ. Πρόληψη & υποχρέωση (έναντι του νόμου και της κοινωνίας)
    Σελίδα 7Προστασία φορτίου & προβολή επιχείρησης. Μουσαμάδες
    Σελίδα 8Service Επαγγελματικού. Καλή συντήρηση πετρελαιοκινητήρων
    Σελίδα 9Φανοποιία Επαγγελματικού. Περιποίηση-αποκατάσταση.
    Σελίδα 10Ασφάλιση Επαγγελματικού οχήματος. Κάλυψη οχήματος, οδηγού, φορτίου
    ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
    ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

    προϊοντα αυτοκινητου - PARKING

    • AVIN ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

      AVIN ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

      Avin Ασπρόπυργος: Μια σύγχρονη επιχείρηση στημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας, ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, χιλιάδων επαγγελματιών οδηγών. Λειτουργεί επί 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα ως πρατήριο καυσίμων υψηλής ποιότητας με την σφραγίδα της  Avin και με υπηρεσίες Parking.
       21 05577533 Περισσότερα

    προϊοντα αυτοκινητου - Κ T E O

    • ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

      ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

      Η ΚΤΕΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ προσφέρει υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων από το 2006 στην περιοχή Γλύφα - Χαλκίδας. Αριστοι έλεγχοι σε κάθε κατηγορίας όχημα (ελαφρά, βαρέα, φορτηγά, λεωφορεία, βυτιοφόρα καθώς και  δίκυκλα).

       2221022222 Περισσότερα

    προϊοντα αυτοκινητου - ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ

    • ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ

      ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ

      ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ

      Ποια είναι τα συνήθη σφάλματα κατά την επιλογή ψυκτικού μηχανήματος και τι πρέπει να προσέξετε όταν μεταφέρετε ευπαθή προϊόντα;

      Περισσότερα
    • Τσαγκρίδης Ιωάννης

      Τσαγκρίδης Ιωάννης

      Οι ψυκτικοί θάλαμοι αποτελούν κρίσιμο κομμάτι της αλυσίδας παροχής τροφίμων. Η σωστή λειτουργία τους απαιτεί την τακτική συντήρηση και επισκευή των μηχανημάτων που αποτελούν τον κινητήριο μηχανισμό πίσω από αυτούς. Στον Ασπρόπυργο, θα βρείτε την εταιρεία του κ. Τσαγκρίδη, η οποία εξειδικεύεται στην συντήρηση και επισκευή αυτών των μηχανημάτων, ειδικότερα στα μηχανήματα των CARRIER, ZANETI και THERMO KING ενώ παράλληλα διαθέτει και ευρεία γκάμα ανταλλακτικών.
        2105572555 Περισσότερα
    • FRIGO PLUS

      FRIGO PLUS

      Στην FrigoPlus επισκευάζουν και συντηρούν όλο τον ψυκτικό εξοπλισμό σε μικρά VAN διανομών, σε μεγάλα φορτηγά και Trailer, με απλά, υβριδικά, σύνθετα και συστήματα ψύξης πολλαπλών θερμοκρασιών. Με extra υπηρεσία 24/7 emergency service!
       210 5561566 Περισσότερα
    • KLIMA KABO

      KLIMA KABO

      Η Klima Kabo είναι τεχνική εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ψύξης μεταφορών. Η εκπαίδευση του προσωπικού και τα γνήσια ανταλλακτικά από τους μεγαλύτερους οίκους ψυκτικών μηχανημάτων, Carrier και ThermoKing, προσφέρουν στους πελάτες τους την σιγουριά που χρειάζονται.
       210 5571368 Περισσότερα
    • ILEP

      ILEP

      Στην ΗΛΕΠ πραγματοποιείται εξειδικευμένο service στον κλιματισμό επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων, καθώς και σε ψυκτικά μηχανήματα. Υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, παρουσία στο χώρο εδώ και 34 χρόνια.
       2108002150 Περισσότερα
    • ΠΟΛΑΚΗΣ Ζ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

      ΠΟΛΑΚΗΣ Ζ. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

      Πρόκειται για έναν top expert στην κατασκευή και επισκευή αμαξωμάτων! Η Πολάκης Ζ. Στυλιανός διαθέτει εμπειρία που φτάνει τις τέσσερις δεκαετίες, προσφέρει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών & προϊόντων που ξεχωρίζουν.
       2103463579 Περισσότερα