Παρουσίαση

Taxi
Τα νέα Ταξί
Σύντομα... στις πιάτσες
Το Vectra είναι μια τις πιο αξιόλογες προτάσεις στην κατηγορία των Ταξί, καθώς είναι άνετο, ευρύχωρο, ασφαλές και διαθέτει οικονομικούς κινητήρες.
Στις αρχές του 2006, τρία νέα Ταξί πρόκειται να λανσαριστούν στην ελληνική αγορά, το Opel Vectra, το Seat Toledo και το VW Passat, ενώ ένα χρόνο μετά, το 2007, αναμένονται τα μελλοντικά μοντέλα Mercedes C-Class και Nissan Almera.
O ανταγωνισμός μεταξύ των μεσαίων Ταξί πρόκειται να γίνει πιο έντονος ήδη από τις αρχές του νέου έτους, καθώς τρία σημαντικά νέα μοντέλα πρόκειται να λανσαριστούν στην Ελλάδα. Τα δύο είναι εντελώς νέα, όπως είναι το Seat Toledo και το VW Passat, ενώ το Opel Vectra έχει εκτεταμένες αλλαγές κυρίως στη σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος του αμαξώματος. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί τιμές και εκδόσεις για τα τρία μοντέλα, ενώ όσον αφορά στους κινητήρες παραθέτουμε όλα τα ντίζελ μηχανικά σύνολα με τα οποία εφοδιάζονται. Παράλληλα, σας παρουσιάζουμε τις μελλοντικές γενιές της Mercedes C-Class και του Nissan Almera με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, που έχουμε στη διάθεσή μας.

 
 Τα νέα Ταξί
Mercedes C-Class (2007)
Nissan Almera (2007)
Opel Vectra (αρχές του 2006)
Seat Toledo (αρχές του 2006)
VW Passat (αρχές του 2006)