Ο όμιλος εταιρειών κατασκευής λεωφορείων VDL Bus & Coach παρουσίασε μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων όλων των τύπων στην Busworld του Βελγίου. Μεταξύ αυτών ξεχώρισαν οι νέες εκδόσεις του αστικού Citea CLE, που κατέλαβαν περίοπτη θέση στο περίπτερό της.
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και πιο συγκεκριμένα στο Διεθνές Συνέδριο UITP, η VDL ανακοίνωσε πως θα λανσάρει τρεις νέες εκδόσεις του αστικού Citea με χαμηλό σασί. Έτσι, στην γκάμα της VDL, πέραν του CLE 120 (2αξονικό με μήκος 12 μ.), προστίθενται πλέον τρία νέα μοντέλα, που θα είναι διαθέσιμα από τις αρχές του 2010. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στα Citea CLE 129 (δύο αξόνων με μήκος 12,9 μ.), Citea CLE 137 (3αξονικό με μήκος 13,7 μ.) και Citea CLE 145 (3αξονικό με μήκος 14,5 μ.).
Κατά τη διάρκεια της Busworld του Βελγίου, η VDL Bus & Coach παρουσίασε τρεις νέες εκδόσεις του αστικού Citea CLE με χαμηλό σασί.