Παρουσίαση

Λεωφορεία
Το νέο Temsa MD9
Ενισχυμένη...
Διαβάστηκε από 5888 αναγνώστες
Με την προσθήκη του νέου τουριστικού λεωφορείου MD 9, η γκάμα της Temsa φαντάζει εξαιρετικά ανταγωνιστική και πλέον η τουρκική εταιρεία είναι σε θέση να… πετάξει το γάντι στον ανταγωνισμό. Για το λόγο αυτό και το MD 9 αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες παγκόσμιες πρεμιέρες της 63ης ΙΑΑ του Ανοβέρου.
Έντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία που η Temsa ακολουθεί τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή σε όλους αυτούς που ασχολούνται με τον κλάδο των λεωφορείων και μόνο τυχαία δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η βράβευσή της ως "Bus Builder of the Year" για το 2008. 
Έχοντας πραγματοποιήσει σταθερά βήματα από το 1987, όταν και ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στην κατασκευή λεωφορείων και mini-buses, η Temsa έχει να επιδείξει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ποιοτική γκάμα οχημάτων. 
Με τρεις συνολικά γραμμές παραγωγής στην Τουρκία και στην Αίγυπτο, ένα κέντρο Έρευνας και Εξέλιξης (R&D) και δυνατότητα κατασκευής έως και 3.000 οχημάτων σε ετήσια βάση, η Temsa έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των ισχυρών "παικτών" στην αγορά των λεωφορείων σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Τη θέση της αυτή ευελπιστεί πως θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο το νέο MD9, ένα τουριστικό λεωφορείο για μικρές και μεσαίες αποστάσεις, που παρουσίασε κατά τη διάρκεια της 63ης Διεθνούς Εκθέσεως του Ανοβέρου. 
Οι περιορισμένες διαστάσεις του αμαξώματος του νέου Temsa (ΜxΠxΥx= 9.340 x 2.400 x 3.330 χλστ.) έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την έξυπνη χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού, με αποτέλεσμα τη δυνατότητα μεταφοράς 39+1+1 επιβατών. 
Παράλληλα, το νέο MD 9 διακρίνεται για την κομψή αισθητική της σχεδίασής του, η οποία βασίζεται σε λιτές γραμμές, που θυμίζουν πολύ τα σκανδιναβικά πρότυπα στο ντιζάιν. 
Σε κάθε περίπτωση πάντως, το νέο MD 9 διατηρεί αναλλοίωτα τα βασικά γνωρίσματα όλων των εκπροσώπων της Temsa, όπως η αξιοπιστία και το περιορισμένο κόστος χρήσης και συντήρησης. Παράλληλα το τεχνολογικό του υπόβαθρο είναι υψηλό χάρη στη χρήση μηχανικών μερών από κορυφαίες εταιρείες, όπως οι MAN, Allison, Voith, Wabco, Bosch κ.ά. 
Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε πως οι πρώτες πληροφορίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Temsa αναφέρουν, πως η εργοστασιακή εγγύηση που θα συνοδεύει το MD 9 θα κυμαίνεται από τα 2 - 4 έτη ή τα 200.000 - 400.000 χλμ. αντίστοιχα.

 
 Το νέο Temsa MD9
Ποιοτικό και ευρύχωρο εσωτερικό
Προηγμένα μηχανικά μέρη