Παρουσίαση

Λεωφορεία
ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην Πράγα για τις υπηρεσίες Eurolines με Setra ComfortClass 400
Δρόμους μπροστά…
Διαβάστηκε από 4011 αναγνώστες
Η γερμανική εταιρεία Deutsche Touring Gmbh, μέλος του διεθνούς οργανισμού Eurolines που δραστηριοποιείται στις διεθνείς επιβατικές μεταφορές, με λεωφορεία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, προσφέρει πλέον υπηρεσίες Business Class στους επιβάτες της και το κύρος των οχημάτων της Setra αποτελεί το… κερασάκι!
Πλεονεκτήματα του λεωφορείου έναντι του αεροπλάνου
• Εξαιρετικά ανταγωνιστικά κόμιστρα
• Μεταφορά από το κέντρο της πόλης/αφετηρίας στο κέντρο της πόλης/προορισμού
• Μεταφορές αποσκευών χωρίς περιορισμούς
• Υπερσύγχρονα οχήματα με καθίσματα μεγάλων διαστάσεων
Πως θα σας φαινόταν αλήθεια αν είχατε την δυνατότητα να επιλέξετε αντί για μια αεροπορική πτήση, τη μετάβαση στον προορισμό σας με ένα υπερσύγχρονο τουριστικό λεωφορείο με καθίσματα κατηγορίας 4 αστεριών; Αντί να κάθεστε δηλ. στα καθίσματα της οικονομικής θέσης ενός αεροπλάνου, να δύνασθε να απολαμβάνετε το τοπίο, να διαβάζετε κάποιο περιοδικό, να παρακολουθείτε κάποια ταινία από τις πολλαπλές οθόνες μεγάλων διαστάσεων, να μιλάτε στο κινητό σας ή να σερφάρετε στο διαδίκτυο.
Αυτή ακριβώς είναι η εναλλακτική λύση στις μεταφορές που προσφέρει η εταιρεία Deutsche Touring καθώς και όλα τα υπόλοιπα μέλη του διεθνούς οργανισμού Eurolines.
Ο εν λόγω οργανισμός προσφέρει στην παρούσα φάση δρομολόγια λεωφορείων για περισσότερους από 700 προορισμούς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και καλύπτει 33 συνολικά χώρες. Περισσότεροι από 3,5 εκ. επιβάτες επιλέγουν να μετακινηθούν με κάποιο λεωφορείου του Eurolines, ενώ τα 500+ λεωφορεία που απαρτίζουν το στόλο του, καλύπτουν σε ετήσια βάση περισσότερα από 110 εκ. χλμ. Μεταξύ των μελών του οργανισμού Eurolines συγκαταλέγεται και η Deutsche Touring GmbH. Ιδρυθείσα το 1948, η εν λόγω εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις κορυφαίες στο χώρο των τουριστικών γραφείων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μέσα στο 2010 τα οχήματα της εταιρείας μετέφεραν περισσότερους από 1,5 εκ. επιβάτες σε 130 διεθνή δρομολόγια σε 32 διαφορετικές χώρες. Η ιδέα ουσιαστικά είναι απλή. Για όσους δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το τρένο ή το αεροπλάνο, η Deutsche Touring (και κατΆ επέκταση ο οργανισμός Eurolines) προσφέρει ιδιαίτερα οικονομικά σε κόστος ταξίδια με πολυτελή τουριστικά λεωφορεία.
Ωστόσο, η πρόσφατη προσθήκη στο στόλο οχημάτων της των νέων ComfortClass 400 της Setra, παρέχει την δυνατότητα στην Deutsche Touring να προσφέρει υπηρεσίες Business Class στους επιβάτες της, όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πραγματοποιώντας το δρομολόγιο Πράγα- Μπρατισλάβα (Τσεχία), μαζί με πολλούς ακόμα εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου.

 
 ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην Πράγα για τις υπηρεσίες Eurolines με Setra ComfortClass 400
Κορυφαίες υπηρεσίες με τα Setra ComfortClass400
Το Setra S416 GT-HD της Deutsche Touring