Παρουσίαση

Λεωφορεία
Δρόμους μπροστά…
Κορυφαίες υπηρεσίες με τα Setra ComfortClass400
Διαβάστηκε από 3834 αναγνώστες
Όπως προαναφέραμε, η εταιρεία Touring προσφέρει κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες σε ορισμένα από τα δρομολόγια της, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τις υπερσύγχρονες τεχνολογικές λύσεις που της παρέχουν κατασκευαστές λεωφορείων, όπως είναι η Setra.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο Setra S416 GT-HD, με το οποίο είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή, η Touring προσφέρει μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα παρακολούθησης ταινιών κατά την διάρκεια του δρομολογίου, ενώ η ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο από έναν φορητό υπολογιστή, είναι δυνατή μέσω του συστήματος Wi-Fi με το οποίο εφοδιάζεται το λεωφορείο. Φυσικά ο κάθε επιβάτης έχει στην διάθεση του πέραν από τις «κλασικές» παροχές και ένα πολυκάναλο σύστημα πολυμέσων με ειδικά ακουστικά, ενώ και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος επιτρέπει την άνετη χρήση του υπολογιστή καθΆ όλη τη διάρκεια του δρομολογίου.
Ωστόσο, το χαρακτηριστικό στο εσωτερικό του νέου Setra S 416 GT-HD που κλέβει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή είναι τα μεγάλα και αναπαυτικά καθίσματα που πέραν του μειωμένου βάρους τους, προσφέρουν κορυφαία άνεση και χώρους για τα γόνατα των επιβατών.
Ο ευχάριστος σχεδιαστικά και από- λυτα λειτουργικός χώρος για τους επιβάτες στο εσωτερικό του Setra S416 GT-HD προσφέρει την δυνατό- τητα στους επιβάτες να απολαύσουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου μέσω ενός υπερσύγχρονου συστήματος πολυμέσων.
Τα νέου τύπου καθίσματα 4-star της Setra διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα των επενδύσεων τους, το μικρό βάρος και φυσικά τους μεγάλους χώρους για τα γόνατα των επιβατών που προσφέρουν.

 
 ΑΠΟΣΤΟΛΗ στην Πράγα για τις υπηρεσίες Eurolines με Setra ComfortClass 400
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Κορυφαίες υπηρεσίες με τα Setra ComfortClass400
Το Setra S416 GT-HD της Deutsche Touring