Παρουσίαση

Λεωφορεία
Επίθεση σε όλα τα μέτωπα
Η νέα πρόταση στην αγορά
Διαβάστηκε από 4444 αναγνώστες
Σύμφωνα με τους υπευθύνους της σουηδικής εταιρείας, το OmniExpress 3.20 αναμένεται να διεκδικήσει ένα σεβαστό μερίδιο στην αγορά των μικρών και μεσαίων μεταφορών. Ο νέος εκπρόσωπος της Scania διακρίνεται για το ελκυστικό και λιτό σχεδιασμό, τόσο του αμαξώματος, όσο και του εσωτερικού. Όπως προαναφέραμε, το συνολικό μήκος του θα ξεκινά από τα 11 μ. και με διαβαθμίσεις 30- 40 εκ. θα ανέρχεται έως και στα 14,9 μ. Η απόσταση του δαπέδου στο εσωτερικό του οχήματος από το έδαφος ορίζεται στα 860 χλστ. ενώ το ωφέλιμο εσωτερικό ύψος, όπως και το πλάτος της κεντρικού διαδρόμου, έχουν αυξηθεί σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του OmniExpress. Στόχος της Scania είναι να προσφέρει με αυτόν τον τρόπο τη δυνατότητα πιο εύκολης επιβίβασης στο εσωτερικό του οχήματος.
Ο χώρος για τις αποσκευές θα έχει ωφέλιμο όγκο έως και 6,36 κ.μ. ενώ μία η δύο πλευρικές θύρες προσφέρονται για την πρόσβαση στο εσωτερικό του οχήματος. Μάλιστα, η πίσω θύρα μπορεί να εφοδιαστεί και με ειδική ράμπα για την ανύψωση αμαξιδίων προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των ΑΜΕΑ στο εσωτερικό του νέου OmniExpress 3.20.
Το OmniExpress 3.20 προορίζεται για χρήση σε μικρές ή μεσαίες αποστάσεις ως περιαστικό ή υπεραστικό λεωφορείο.

To OmniExpress 3.20 θα προσφέρεται με μία ή δύο εισόδους, εκ των οποίων η δεύτερη θα μπορεί να φιλοξενήσει και ειδική ράμπα για την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ.
Ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη, το OmniExpress 3.20 θα προσφέρεται σε 12 διαφορετικά μήκη αμαξώματος (από 11- 14,9 μ.)

 
 Το νέο Scania OmniExpress 3.20
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Η νέα πρόταση στην αγορά
Κινητήρες EEV με ισχύ έως 440 ίππων