Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κατά τη διάρκεια της Busworld του 2011, θα λάβουν χώρο, τόσο η παγκόσμια πρεμιέρα, όσο και η έναρξη των πωλήσεων του νέου διώροφου Neoplan Skyliner.

Χάρη στο πρότυπο Skylight Concept, έχουν προβλεφθεί εκτεταμένες γυάλινες επιφάνειες σε όλο το μήκος και πλάτος του νέου Skyliner.

Neoplan

10.564 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2011)

Ένα από τα πιο πολύ-αναμενόμενα τουριστικά λεωφορεία είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στη 40η Busworld του Βελγίου. Ο λόγος για το επιβλητικό Neoplan Skyliner, το διώροφο λεωφορείο της γερμανικής εταιρείας που παράλληλα με την παγκόσμια πρώτη παρουσίαση του θα ξεκινήσει και την εμπορική του πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ. Με μήκος αμαξώματος 13.990 χλστ. και ύψος 4,0 μ., το Skyliner είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό του από 66 έως και 83 επιβάτες σε καθίσματα τριών ή και πέντε αστέρων. Η ποιότητα κατασκευής, οι τεχνολογικές καινοτομίες και φυσικά η εντυπωσιακή σχεδίαση αποτελούν ορισμένα από τα βασικότερα γνωρίσματα του, ενώ χάρη στο Skylight Concept της γερμανικής εταιρείας έχουν προβλεφθεί στοιχεία, όπως είναι οι κυρτές γυάλινες επιφάνειες και η μεγάλη πανοραμική οροφή στο επάνω διάζωμα. Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες του, το νέο Skyliner θα εφοδιάζεται με τον MAN D2676 LOH 28, ένα 6κύλινδρο μηχανικό σύνολο 2.419 κ.εκ. που αποδίδει ισχύ 505 ίππων και 2.300 Nm ροπής καλύπτοντας τις προδιαγραφές της Euro 5 αλλά και των αυστηρότερων EEV. Ο εν λόγω κινητήρας συνεργάζεται με το υπερσύγχρονο MAN TipMatic® Coach των 12 σχέσεων με σύστημα MAN EasyStart.