Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένα από τα κορυφαία εκθέματα της Setra κατά την διάρκεια της 40ης Busworld αναμένεται να είναι το S 415 GT-HD Final Edition.

Το TopClass S 416 HDH έχει μεταξύ άλλων να επιδείξει τα καθίσματα Voyage Supreme που προσφέρουν ένα εξαιρετικό επίπεδο άνεσης στους έως και 46 επιβάτες του.

Setra

10.560 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2011)

Το 2011 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για την Setra καθώς φέτος συμπληρώνονται 60 έτη από την ίδρυση της από τον Otto Kassbohrer. Στο πλαίσιο λοιπόν των εορτασμών για την σημαντική αυτή επέτειο, κατά τη διάρκεια της Busworld στο Kortrijk, η Setra αναμένεται να παρουσιάσει οκτώ συνολικά μοντέλα από όλες τις σειρές λεωφορείων της (ComfortClas, MultiClass και TopClass). Μεταξύ αυτών, περίοπτη θέση αναμένεται να έχει το ComfortClass S 415 GT-HD Final Edition. Θέλοντας να υπογραμμίσει την υπεροχή της έναντι του ανταγωνισμού σε ό,τι αφορά στην ποιότητα κατασκευής, τη σχεδίαση και το επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας των προϊόντων της Setra, η έκδοση S 415 GT-HD Final Edition εφοδιάζεται με αντιηλιακές μεμβράνες «Galaxsee» στις γυάλινες επιφάνειες του, πολλαπλές πινελιές από χρώμιο, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά καθώς και τα –νέου τύπου- καθίσματα με εκτεταμένες επενδύσεις από δέρμα. Μεταξύ άλλων, στο περίπτερο της Setra θα παρουσιαστεί και το TopClass S 416 HDH, ένα τριαξονικό τουριστικό λεωφορείο με 46 νέου τύπου καθίσματα Voyage Supreme χάρη στα οποία οι επιβάτες του μπορούν να απολαύσουν ένα κορυφαίο επίπεδο άνεσης.