Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To Mitsubishi L200 παρουσιάζει αυξημένες δυνατότητες μετακίνησης, ανεξαρτήτως εδαφικού αναγλύφου.

Το Hilux αποτελεί μία από τις κλασικές αξίες στην κατηγορία των Pick-Up οχημάτων.

Και Pro και... ΙΧ

41.149 Επισκέψεις στο άρθρο (31/12/2012)

Mitsubishi L200 και Toyota Hilux, δύο από τα πλέον ικανά και δημοφιλή Pick-Up της αγοράς αποδεικνύουν ότι δεν κάνουν μόνο για τα... αλώνια αλλά κάλλιστα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στις καθημερινές μετακινήσεις.

Μπορεί κάποτε να αποτελούσαν αποκλειστικά επαγγελματικά οχήματα, με σπαρτιάτικο εσωτερικό και προορισμένα να κινούνται αμιγώς εκτός δρόμου, σήμερα όμως η κατηγορία των Pick-Up ουδεμία σχέση έχει με την ανωτέρω περιγραφή. Η συντριπτική πλειοψηφία των σύγχρονων προτάσεων διαθέτει περισσότερους του ενός τύπους αμαξωμάτων, με ισχυρούς κινητήρες, προσεγμένα-άνετα εσωτερικά και μεγάλους χώρους φόρτωσης. Έτσι δεν απευθύνονται αποκλειστικά στον επαγγελματία αλλά και στον χομπίστα, που θέλει να μεταφέρει τον εξοπλισμό του με ασφάλεια, τόσο ενός, όσο και εκτός δρόμου.  

Η ύπαρξη διπλοκάμπινων εκδόσεων, μάλιστα, κάνει ακόμα πιο ελκυστική την επιλογή ενός Pick-Up. Αυτό γιατί πέρα από το χώρο φόρτωσης, που παραμένει μεγαλύτερος από αυτόν οποιουδήποτε άλλου ΙΧ, προσφέρουν ένα ευρύχωρο σαλόνι, ικανό να χωρέσει έως και πέντε άτομα, με όλες τις ανέσεις. Ως εκ τούτου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως συμβατικά αυτοκίνητα, για τις καθημερινές μετακινήσεις μιας οικογένειας. Ας δούμε όμως δύο από τους χαρακτηριστικότερους εκπροσώπους της κατηγορίας.