Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παρά τις «καθαρόαιμες» εκτός δρόμου καταβολές του, το Mitsubishi L200 παραμένει ιδιαίτερα χρηστικό και πρακτικό κατά τις καθημερινές μετακινήσεις.

Το επίπεδο εξοπλισμού κρίνεται πλήρες ενώ και η ποιότητα κατασκευής είναι ανάλογη των περιστάσεων.

To ευρύχωρο εσωτερικό του L200 μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση έως και 5 ενήλικους.

Mitsubishi L200

41.144 Επισκέψεις στο άρθρο (31/12/2012)

Αρχής γενομένης από την εξωτερική εμφάνιση, το Mitsubishi L200 θα μπορούσε κάλλιστα να διεκδικήσει τον τίτλο του πιο όμορφου και φινετσάτου Pick-Up της αγοράς. Σε βαθμό μάλιστα που δημιουργεί αμφιβολίες για το κατά πόσο κάνει να μπαίνει στα... χωράφια.

Για τις εκτός δρόμου δυνατότητες του ιαπωνικού μοντέλου, βέβαια, δεν γίνεται λόγος. Mε βάση την πολύχρονη εμπειρία της Mitsubishi Motors στις εκτός δρόμου προτάσεις και στους αγώνες αντοχής, όπως το θρυλικό Ράλι Ντακάρ, το μοντέλο της είναι ένα από τα ικανότερα off road της αγοράς. Χάρη στο στιβαρό πλαίσιο, τις εξαιρετικές αναρτήσεις αλλά και στα υπερσύγχρονα συστήματα 4κίνησης «Easy Select 4WD» και «Super Select 4WD», το L200 είναι σε θέση να υπερβεί οποιοδήποτε εμπόδιο, κινούμενο με άνεση ανεξαρτήτως εδαφικού αναγλύφου.

Με στόχο την κάλυψη όλων των αναγκών, διατίθεται σε τρεις τύπους αμαξωμάτων, Single Cub, Club Cab και Double Cab. Ο χώρος φόρτωσης κυμαίνεται, ανάλογα με την έκδοση, σε μήκος 1.505- 2.220 χλστ. ενώ το ωφέλιμο φορτίο ξεκινάει από τα 845 και καταλήγει στα 1.080 κιλά. Η ελκτική ικανότητα του οχήματος, με τη σειρά της, αγγίζει τα 2.700 κιλά.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, η εικόνα δεν απέχει πολύ από αυτή ενός SUV, διατηρώντας ωστόσο μία «επαγγελματική» αύρα. Το επίπεδο εξοπλισμού κρίνεται πλήρες, ενώ τα χρησιμοποιούμενα υλικά δείχνουν να αντέχουν σε κάθε λογής κακουχίες. Η καμπίνα, στη διπλοκάμπινη έκδοση, προσφέρει άπλετους χώρους για τη μεταφορά έως και πέντε επιβατών. Παράλληλα, διάφοροι χώροι για μικροαντικείμενα θα κάνουν ευκολότερη την καθημερινή συμβίωση με αυτό.

Αλλάζοντας τώρα θέμα, η πληρέστατη γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις του μηχανικού συνόλου DI-D, κυβισμού 2,5 λτ., με ισχύ 128, 136 και 178 ίππων ανάλογα με την εκδοχή του αμαξώματος και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη. Η μέγιστη ροπή αγγίζει αντίστοιχα τα 240, 314 ή 400 Nm (350 Nm στις εκδόσεις με το αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων), με τη μέση κατανάλωση καυσίμου να ξεκινά από τα 7,2λτ./100 χλμ και τις εκπομπές CO2 από τα 190 γρ./χλμ.

Στο δρόμο το L200 δεν θα προβληματίσει σε καμία περίπτωση τον οδηγό, αν και ορισμένες κάπως έντονες αντιδράσεις της ανάρτησης όταν περνάει από ανωμαλίες θα στερήσουν έναν-δύο πόντους από τον τομέα της άνεσης. Το ίδιο ισχύει και για την κίνηση εκτός δρόμου, που μπορεί να δείχνει ότι «κοπανάει» λίγο παραπάνω, στον αντίποδα όμως δύσκολα θα βρεθεί εμπόδιο να ανακόψει το δρόμο του. Εδώ, γενικότερα, δείχνει πιο ικανό, σε σχέση με την πλειοψηφία των υπολοίπων Pick-Up..