ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing

Ο κ. Rudi Kuchta της MAN Truck & Bus κατά την απονομή του βραβείου «Busbuilder 2013» στην φετινή Busworld 2013 του Βελγίου.

«Busbuilder of the Year 2013»

2.261 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2013)

Μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση επιφύλασσε η Busworld Kortrijk 2013 στον κ. Rudi Kuchta της MAN Truck & Bus καθώς, ο αντιπρόεδρος Προϊόντων & Πωλήσεων Λεωφορείων απέσπασε το βραβείο «Busbuilder of the Year».

Κατά τη διάρκεια της σημαντικότερης έκθεσης λεωφορείων της Ευρώπης, Busworld 2013 (Kortrijk – Βέλγιο από 18-23 Οκτωβρίου), ο κ. Rudi Kuchta απέσπασε το βραβείο «Κατασκευαστής λεωφορείων για το έτος 2013».

Το εν λόγω βραβείο είναι μια προσωπική διάκριση που απονέμεται ανά διετία σε άτομα που έχουν επιδείξει ξεχωριστές ικανότητες και υπηρεσίες στον κλάδο.

Ο κ. Kuchta, Αντιπρόεδρος του τμήματος Προϊόντων και Πωλήσεων Λεωφορείων της MAN Truck & Bus AG, κέρδισε την θετική γνώμη των κριτών χάρη στην μακροχρόνια συνεισφορά του στον κλάδο του λεωφορείου.

Ο κ. Kuchta ξεκίνησε την καριέρα του στη Neoplan το 1992 και από το 2009 εργάζεται ως επικεφαλής του τμήματος Πωλήσεων και Λεωφορείων της MAN Truck & Bus AG.

Σε δηλώσεις του κατά την απονομή του βραβείου «Busbuilder of the Year 2013», ο κ. Kuchta τόνισε μεταξύ άλλων: «Το βραβείο αυτό με γεμίζει υπερηφάνεια και είναι η επιβεβαίωση μιας επιτυχημένης πορείας της MAN Truck & Bus. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους και τους υπαλλήλους μας για την καθημερινή αφοσίωση και δέσμευση τους κατά την ανάπτυξη και δημιουργία των μοναδικών λεωφορείων μας.