Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η γκάμα του Mitsubishi Fuso Canter εμπλουτίζεται με νέες εκδόσεις μεικτού βάρους 8,55t. και αυτόματο κιβώτιο «Duonic» στον βασικό εξοπλισμό.

Παράλληλα, οι εκδόσεις 4x4 θα εφοδιάζονται πλέον με υποπολλαπλασιασμό των σχέσεων και αυτόματο κλείδωμα του πίσω διαφορικού.

Το αρκτικόλεξο «9C18» αφορά στο μεικτό βάρος (9= 8,55t.), την καμπίνα (C= Comfort Cabin) και την απόδοση του κινητήρα (18= 175 ίπποι).

Νέες εκδόσεις στη γκάμα του Fuso Canter

6.239 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2013)

Μια σημαντική νέα προσθήκη με μεικτό βάρος 8,55t. έρχεται να εμπλουτίσει τη γκάμα των εκδόσεων του Mitsubishi Fuso Canter ενώ η αναβάθμιση του ιαπωνικού φορτηγού δεν σταματά εκεί.

Εν αναμονή του 2014 και του ευρωπαϊκού πρωτοκόλλου «Euro6» που θα ισχύσει από 1η Ιανουαρίου, η Mitsubishi Fuso ανακοίνωσε πολλαπλές αναβαθμίσεις της γκάμας και των χαρακτηριστικών του δυναμικού Canter.

Πιο συγκεκριμένα, μια νέα –κορυφαία- έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου με μεικτό βάρος 8,55t. και δυνατότητα υποστήριξης φορτίων έως και 6t. επί του πλαισίου του θα είναι διαθέσιμη σύντομα.

Η συγκεκριμένη έκδοση (9C15/9C18, όπως θα ονομάζεται), θα φέρει το εξαιρετικό αυτόματο κιβώτιο «Duonic» στον βασικό της εξοπλισμό καθώς και την φαρδιά καμπίνα «C». Παράλληλα, θα εφοδιάζεται με τις εκδόσεις των 150 και 175 ίππων του 3,0λιτρου κινητήρα που αναλαμβάνει την κίνηση του Fuso Canter.

Επιπρόσθετα, στον βασικό εξοπλισμό του εν λόγω μοντέλου θα περιλαμβάνεται το μηχανόφρενο με απόδοση 50 kW καθώς και τα συστήματα ESP, ABS κ.ά.

 

Το νέο βασικό πακέτο «Ecofficiency»

Στην γκάμα του Mitsubishi Fuso Canter προστίθεται και το πακέτο «Ecofficiency» που αποτελεί ουσιαστικά μια δέσμη συστημάτων που αναλαμβάνουν να μειώσουν τη μέση κατανάλωση καυσίμου του οχήματος. Σε αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων στοιχεία όπως το σύστημα τροφοδοσίας commor-rail που επιτυγχάνει πιέσεις έγχυσης καυσίμου έως και 2000 bar, τα νέα –βελτιωμένα- λιπαντικά κινητήρα, το σύστημα Start/Stop για τον κινητήρα αλλά και «μακρύτερες» σχέσεις μετάδοσης του άξονα.

Οι εκδόσεις του Fuso Canter με μεικτό βάρος άνω των 6,5t. με κινητήρα 150 ή 175 ίππων, θα φέρουν επιπρόσθετα ελαστικά περιορισμένης αντίστασης καθώς και ειδικό φίλτρο μικροσωματιδίων.

 

Αλλαγές και τις εκδόσεις 4x4

Σε ότι αφορά στη γκάμα του Fuso Canter που προορίζεται για χρήση και σε εκτός δρόμου εφαρμογές, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως πλέον θα προσφέρει τόσο σύστημα μετάδοσης με υποπολλαπλασιασμό των σχέσεων όσο και αυτόματο κλείδωμα για το διαφορικό του πίσω άξονα καθώς και μηχανόφρενο απόδοσης 50 kW.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία σε συνδυασμό με τις εκδόσεις με μεικτό βάρος από 3,5 – 8,55t., τους τρεις διαφορετικούς τύπους καμπίνας, τα έξι μήκη μεταξονίου, τη μεγάλη ποικιλία εκδόσεων καθώς και τις υβριδικές εκδόσεις του, καθιστούν το Mitsubishi Fuso Canter ως μια από τις πιο αξιόλογες και πληρέστατες προτάσεις στην κατηγορία των ελαφρών φορτηγών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.