Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Actros είναι ένα από τα πιο αποδοτικά φορτηγά σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα είναι και ένα από τα ομορφότερα.

Η νέα γενιά του Actros διατηρεί μερίδιο 23% επί του συνόλου της πανευρωπαϊκής αγοράς στα φορτηγά άνω των 16t.

Το νέο –Euro6- Actros κερδίζει τις εντυπώσεις

30.492 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2013)

Μόλις μια 2ετία μετά το επίσημο λανσάρισμα του στις αγορές της ΕΕ, το νέο Mercedes-Benz Actros έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και την… ουσία, με περισσότερες από 30.000 πωλήσεις.

Μια διετία έχει ολοκληρωθεί από την επίσημη παρουσίαση του νέου Mercedes-Benz Actros (τέλη 2011) και ο κορυφαίος εκπρόσωπος της γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας έχει καταφέρει να κυριαρχήσει στην αγορά με περισσότερες από 30.000 πωλήσεις.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλέγει η Mercedes-Benz, ορισμένα εκ των συγκεκριμένων οχημάτων έχουν διανύσει ήδη περισσότερα από 600.000 χλμ. με εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στον τομέα της μέσης κατανάλωσης καυσίμου όσο και του Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας τους (ΤCO: Total Cost of Ownership).

Παράλληλα όμως, το νέο Mercedes-Benz Actros εξακολουθεί να επιδεικνύει, όπως και οι προκάτοχοι του, ένα εξαιρετικό επίπεδο αξιοπιστίας.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τους λόγους που έχουν συμβάλλει στην εξαιρετική εμπορική πορεία –και- της νέας γενιάς του Actros.