Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με τα δεδομένα που συλλέγει η Mercedes-Benz από πελάτες της, η μέση κατανάλωση του νέου Actros εμφανίζει μείωση έως και 15% σε σχέση με το παρελθόν.

    Οικονομία σε καύσιμο και AdBlue ελέω… Euro6

    30.514 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2013)

    Σύμφωνα και με τα αποτελέσματα του «Record Run» που η Mercedes-Benz διεξήγαγε υπό την εποπτεία της DEKRA, η νέα γενιά του Mercedes-Benz Actros με κινητήρες τεχνολογίας Euro6, χάρη και στην σημαντική μείωση των εκπομπών ρύπων του οχήματος, εμφάνισε κάθετη πτώση σε ότι αφορά στη μέση κατανάλωση καυσίμου (-4,5%) σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά του μοντέλου.

    Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τα αποτελέσματα χρήσης που καταγράφουν πελάτες της Mercedes-Benz από 12 διαφορετικές χώρες της ΕΕ, η μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου κυμαίνεται από 5% - 15% (!) ανάλογα με το είδος της χρήσης του οχήματος.

    Παράλληλά, η μείωση της κατανάλωσης διαλύματος AdBlue, σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνει έως και το 40%!

    Μεταξύ των πωλήσεων του νέου Actros που προαναφέραμε, περίπου 11.000 οχήματα εφοδιάζονται με κινητήρες τεχνολογίας Euro6 ενώ για την αγορά της Γερμανίας, από την άνοιξη του 2013, οι πωλήσεις εκδόσεων με κινητήρες Euro6 ανέρχονται στο 80% επί του συνόλου των παραδόσεων.