Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

2 ξεχωριστές προτάσεις για Vanettευέλικτες μεταφορές

2.533 Επισκέψεις στο άρθρο (31/3/2015)

Η πληρέστατη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών της Fiat Professional είναι σε θέση να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες και απαιτήσεις χρήσης μιας τεράστιας γκάμας επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των μοντέλων Doblo Cargo και Punto Van που προσφέρουν σημαντικές λύσεις για τον κλάδο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία, τα οχήματα που καλούνται να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μεταφοράς προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής επιβάλλεται να φέρουν χώρο φόρτωσης κλειστού τύπου (Van) και σε ορισμένες περιπτώσεις, διασκευασμένο σε ψυκτικό θάλαμο.
Πέραν αυτού, ο άρτος και τα λοιπά προϊόντα αρτοποιίας, κατά τη μεταφορά τους επιβάλλεται με τοποθετούνται σε κλειστές συσκευασίες – κιβώτια.
Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις ανάγκες του σύγχρονου αρτοποιού – ζαχαροπλάστη που αναφέρουμε στο σχετικό χωρίο του άρθρου, «φωτογραφίζουν» τα οχήματα της κατηγορίας των Vanette, δηλαδή τα ευέλικτα ελαφρά επαγγελματικά που μπορούν να μετακινηθούν με άνεση εντός ή και εκτός πόλης, χωρίς να θέτουν σημαντικούς περιορισμούς ως προς τον όγκο ή το βάρος του φορτίου που καλούνται να υποστηρίξουν.
Με αυτό το σκεπτικό, η Fiat Professional θέλοντας να προσφέρει όσο το δυνατόν πληρέστερες λύσεις στους επαγγελματίες του κλάδου με γνώμονα πάντα την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση του λειτουργικού κόστους, διαθέτει και στην ελληνική αγορά δύο εξαιρετικές επιλογές, τη νέα γενιά του Doblo Cargo και το αποδοτικό και δοκιμασμένο Punto Van.

Οι ανάγκες του αρτοποιού – ζαχαροπλάστη

- Ευέλικτη μετακίνηση εντός της πόλης
- Ευμετάβλητη διαρρύθμιση του χώρου φόρτωσης
- Δυνατότητα μετατροπής σε όχημα με ψυκτικό θάλαμο
- Χαμηλές εκπομπές ρύπων
- Περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου
- Ανετη πρόσβαση και δυνατότητα φόρτωσης παλετών