Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πρεμιέρα τον Οκτώβριο για το νέο BT-50

3.389 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2010)

Μέσα στον Οκτώβριο και συγκεκριμένα στο International Motor Show της Αυστραλίας, η Mazda θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου BT-50. Μέχρι στιγμής έχουν παρουσιαστεί μόνο σχέδια του νέου Pick-Up που μαρτυρούν τον ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα του.

Μπορεί η πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του να πραγματοποιηθεί στην… άλλη άκρη του κόσμου, ωστόσο ο αντίκτυπος της αναμένεται άμεσος και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ο λόγος για το ολοκαίνουργιο Mazda BT-50 που η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει στο Αυστραλιανό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου μέσα στον Οκτώβριο.

Μέχρι στιγμής μόνο τα πρώτα σχέδια του νέου ελαφρού ημιφορτηγού της Mazda έχουν δει το φως της δημοσιότητας ωστόσο είναι παραπάνω από αρκετά για να επιβεβαιώσουν τις φήμες που συνοδεύουν το νέο αυτό μοντέλο.

Η Mazda έχει χαρακτηρίσει το νέο BT-50 ως ένα «active lifestyle vehicle» και στόχος της είναι να ανατρέψει πλήρως τα σχεδιαστικά πρότυπα που κυριαρχούν στην εν λόγω κατηγορία οχημάτων.

Βασικό γνώρισμα του νέου BT-50 είναι φυσικά η εξαιρετικά δυναμική αισθητική της σχεδίασης ενώ και το αμάξωμα ανακοινώνεται πως έχει δεχθεί σημαντικές δομικές ενισχύσεις. Δεδομένου ότι με την νέα γενιά του BT-50 η Mazda επιχειρεί να προσελκύσει και άτομα με «ανησυχίες» και άφθονη διάθεση για εξορμήσεις και δραστηριότητες που απαιτούν ένα όχημα με μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες και καλή οδική συμπεριφορά εκτός δρόμου, το νέο μοντέλο θα διακρίνεται για την σημαντικά αναβαθμισμένη ενεργητική ασφάλεια του καθώς και τον πληρέστατο σχετικό εξοπλισμό. Ωστόσο προς το παρόν αυτά είναι και τα μοναδικά στοιχεία που η ιαπωνική εταιρεία έχει ανακοινώσει.