Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Alfakom: Το «Άγρυπνο Μάτι» στη διαχείριση του στόλου σας

Alfakom: Το «Άγρυπνο Μάτι» στη διαχείριση του στόλου σας

  • Alfakom: Το «Άγρυπνο Μάτι» στη διαχείριση του στόλου σας
  • Alfakom: Το «Άγρυπνο Μάτι» στη διαχείριση του στόλου σας

Alfakom: Το «Άγρυπνο Μάτι» στη διαχείριση του στόλου σας

3.378 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2022)

Η Alfakom είναι μία εταιρεία με πολλά χρόνια στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, των νέων τεχνολογιών και την διαχείριση στόλου οχημάτων, με συνεχή εξέλιξη και ενσωμάτωση νέων καινοτομιών στις ήδη υπάρχουσες λύσεις, βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις.

Η Alfakom έχει ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών της, παρέχοντας εξατομικευμένες και καινοτόμες  λύσεις στις υπηρεσίες GPS Tracking κι όχι μόνο, αναπτύσσοντας διαπροσωπικές σχέσεις με το πελατολόγιο με τη διασφάλιση της σιγουριάς και της ασφάλειας.  
 
Μιλώντας στο Autotriti Pro, ο Manager Πωλήσεων της Alfakom, κος  Παύλος Κοχλιαρίδης εξηγεί την λειτουργία των υπηρεσιών Διαχείρισης Στόλου της Alfakom και τα στοιχεία που την διαφοροποιούν από αντίστοιχες υπηρεσίες GPS Tracking.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

-Τι είναι η τηλεματική;

Η τηλεματική είναι ένας τρόπος μετάδοσης δεδομένων μέσω τηλεπικοινωνιών. Συνήθως, χρησιμοποιείται για τη μετάδοση ήχου, βίντεο ή άλλων τύπων δεδομένων από έναν κεντρικό υπολογιστή σε άλλους και αντίστροφα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την μετάδοση δεδομένων μεταξύ διαφορετικών συσκευών, όπως κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές.
 
 Η  τηλεματική επιτρέπει την αποστολή, λήψη και συλλογή τεράστιων δεδομένων από αισθητήρες και συσκευές. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να υποβληθούν απευθείας στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας ή του smartphone σας. Είναι η  σύζευξη των τηλεπικοινωνιών (telecommunications) και της Πληροφορικής (informatique).

Με τον όρο τηλεματικές εφαρμογές εννοούμε όλες εκείνες τις υπηρεσίες που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία μέσω των οποίων μπορείτε να αποστείλετε και να λάβετε κάθε φύσης πληροφορίες.
 
Επιπλέον, η τηλεματική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταδίδει δεδομένα υψηλής ταχύτητας και να επιτρέπει την απομακρυσμένη λειτουργία και διαχείριση πολλαπλών συσκευών. Η τηλεματική έχει επηρεάσει τρόπο ζωής και εργασίας μας και είναι σημαντικό εργαλείο για την επικοινωνία και την επιχειρηματικότητα.
 

-Γιατί να βάλω τηλεματική;

Θωρακίζεται η ασφάλεια των εμπορευμάτων και των οδηγών, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο ατυχημάτων.
 
Επειδή η τηλεματική μπορεί να σας δώσει πολλές οφέλειες και να επιταχύνει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε και λειτουργείτε. Για παράδειγμα, μπορεί να σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα και από μακρινές τοποθεσίες, να μεταδίδετε εικόνες και ήχους και να λειτουργείτε συσκευές από μακρινές τοποθεσίες. Συνολικά, η τηλεματική μπορεί να επεκτείνει τις δυνατότητες και τις επιπτώσεις της επιχείρησής σας.
 
Μέσω live tracking, ο χρήστης της υπηρεσίας αποκτά εύκολα και γρήγορα τη δυνατότητα εντοπισμού της θέσης του οχήματος και του απόλυτου ελέγχου στις παραλαβές και τις παραδόσεις της εταιρείας, καθιστώντας έτσι αποτελεσματικότερη την εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησης.
 
Φέρνει εξοικονόμηση κόστους, εύκολη παρακολούθηση της θέσης του στόλου οχημάτων, λήψη χρήσιμων πληροφοριών για τις διαδρομές και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών κάθε επιχείρησης
 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »