Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Alfakom: Το «Άγρυπνο Μάτι» στη διαχείριση του στόλου σας

Alfakom: Το «Άγρυπνο Μάτι» στη διαχείριση του στόλου σας

  • Alfakom: Το «Άγρυπνο Μάτι» στη διαχείριση του στόλου σας
  • Alfakom: Το «Άγρυπνο Μάτι» στη διαχείριση του στόλου σας

Alfakom: Το «Άγρυπνο Μάτι» στη διαχείριση του στόλου σας

2.930 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2022)

Η Alfakom είναι μία εταιρεία με πολλά χρόνια στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, των νέων τεχνολογιών και την διαχείριση στόλου οχημάτων, με συνεχή εξέλιξη και ενσωμάτωση νέων καινοτομιών στις ήδη υπάρχουσες λύσεις, βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις.

Η Alfakom έχει ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών της, παρέχοντας εξατομικευμένες και καινοτόμες  λύσεις στις υπηρεσίες GPS Tracking κι όχι μόνο, αναπτύσσοντας διαπροσωπικές σχέσεις με το πελατολόγιο με τη διασφάλιση της σιγουριάς και της ασφάλειας.  
 
Μιλώντας στο Autotriti Pro, ο Manager Πωλήσεων της Alfakom, κος  Παύλος Κοχλιαρίδης εξηγεί την λειτουργία των υπηρεσιών Διαχείρισης Στόλου της Alfakom και τα στοιχεία που την διαφοροποιούν από αντίστοιχες υπηρεσίες GPS Tracking.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

-Τι είναι η τηλεματική;

Η τηλεματική είναι ένας τρόπος μετάδοσης δεδομένων μέσω τηλεπικοινωνιών. Συνήθως, χρησιμοποιείται για τη μετάδοση ήχου, βίντεο ή άλλων τύπων δεδομένων από έναν κεντρικό υπολογιστή σε άλλους και αντίστροφα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την μετάδοση δεδομένων μεταξύ διαφορετικών συσκευών, όπως κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές.
 
 Η  τηλεματική επιτρέπει την αποστολή, λήψη και συλλογή τεράστιων δεδομένων από αισθητήρες και συσκευές. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να υποβληθούν απευθείας στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας ή του smartphone σας. Είναι η  σύζευξη των τηλεπικοινωνιών (telecommunications) και της Πληροφορικής (informatique).

Με τον όρο τηλεματικές εφαρμογές εννοούμε όλες εκείνες τις υπηρεσίες που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία μέσω των οποίων μπορείτε να αποστείλετε και να λάβετε κάθε φύσης πληροφορίες.
 
Επιπλέον, η τηλεματική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταδίδει δεδομένα υψηλής ταχύτητας και να επιτρέπει την απομακρυσμένη λειτουργία και διαχείριση πολλαπλών συσκευών. Η τηλεματική έχει επηρεάσει τρόπο ζωής και εργασίας μας και είναι σημαντικό εργαλείο για την επικοινωνία και την επιχειρηματικότητα.
 

-Γιατί να βάλω τηλεματική;

Θωρακίζεται η ασφάλεια των εμπορευμάτων και των οδηγών, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο ατυχημάτων.
 
Επειδή η τηλεματική μπορεί να σας δώσει πολλές οφέλειες και να επιταχύνει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε και λειτουργείτε. Για παράδειγμα, μπορεί να σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα και από μακρινές τοποθεσίες, να μεταδίδετε εικόνες και ήχους και να λειτουργείτε συσκευές από μακρινές τοποθεσίες. Συνολικά, η τηλεματική μπορεί να επεκτείνει τις δυνατότητες και τις επιπτώσεις της επιχείρησής σας.
 
Μέσω live tracking, ο χρήστης της υπηρεσίας αποκτά εύκολα και γρήγορα τη δυνατότητα εντοπισμού της θέσης του οχήματος και του απόλυτου ελέγχου στις παραλαβές και τις παραδόσεις της εταιρείας, καθιστώντας έτσι αποτελεσματικότερη την εξυπηρέτηση των πελατών της επιχείρησης.
 
Φέρνει εξοικονόμηση κόστους, εύκολη παρακολούθηση της θέσης του στόλου οχημάτων, λήψη χρήσιμων πληροφοριών για τις διαδρομές και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών κάθε επιχείρησης
 

-Ποια είναι τα οφέλη των υπηρεσιών σας ?

H ασφάλεια των περιουσιακών σάς στοιχείων και των εμπορευμάτων των οποίων μεταφέρετε.
Η εξοικονόμηση του χρόνου σας καθώς και η απλούστευση όλων διαδικασιών σας.
Αύξηση παραγωγικότητας της εταιρεία σας.
Αύξηση της αποδοτικότητας της εταιρείας σας.
Ασφάλεια των οδηγών σας .
Άμεση εποπτεία για οτιδήποτε χρειάζεστε.
Βέλτιστη εξυπηρέτηση πελατών.
Μείωση των εξόδων.
Εξοικονόμηση χρόνου.
Εξοικονόμηση χρημάτων.
Μείωση του λειτουργικού κόστους του στόλου.
Προγραμματισμός της βέλτιστης διαδρομής και άμεσης αναπροσαρμογής σε περίπτωση ανάγκης με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται την βέλτιστη δρομολόγηση την εξυπηρέτηση περισσότερων πελατών και την εξοικονόμηση χρόνου,οργάνωση και μείωση των εξόδων σας.
Αξιολόγηση της οδικής συμπεριφοράς.
Έλεγχο της εισροής-εκροής καυσίμου και γενικά της κατανάλωσης.
Έλεγχος της θερμοκρασίας - υγρασίας σε προϊόντα ψυγείου, ψυκτικούς θαλάμους κ.ά.
Ειδοποιήσεις για τη σωστή συντήρηση του οχήματος.
Ασφάλεια του στόλου.
Αντικλεπτική προστασία.
Άμεσες ενημερώσεις σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης κίνησης.
Δυνατότητα ανεύρεση του οχήματος σε περίπτωση κλοπής.
Οργάνωση και αύξηση της παραγωγικότητας.
Παρακολούθηση της θέσης και της κατάστασης του οχήματος, σε πραγματικό χρόνο, με απευθείας απεικόνισή του σε χάρτες Google Maps.
Πλήθος άμεσων ενημερώσεων και στατιστικών αναλύσεων για την βέλτιστη οργάνωση του στόλου.

-Τα βασικά χαρακτηριστικά αλλά και τα unique πλεονεκτήματα της δικής σας πρότασης διαχείρισης στόλου; Γιατί να επιλέξει κανείς την Alfakom;

Η εταιρεία Alfakom είναι πολλά χρόνια στο κομμάτι των τηλεπικοινωνιών-νέων τεχνολογιών και στην διαχείριση στόλου οχημάτων, από τους πρώτους στον κλάδο με συνεχή εξέλιξη και ενσωμάτωση νέων καινοτομιών στις ήδη υπάρχουσες λύσεις μάς βρισκόμαστε ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις.
 
Αγαπάμε αυτό που κάνουμε παρέχουμε εξατομικευμένες και καινοτόμες  λύσεις αναπτύσσοντας διαπροσωπικές σχέσεις με το πελατολόγιο μας διασφαλίζοντας τους και παρέχοντας σιγουριά και ασφάλεια.
 
Η εξυπηρέτηση είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της εταιρεία μας, καθώς είμαστε συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας με την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθούμε και την κάλυψη των αναγκών του πελατολογίου μας, λόγω των πολλαπλών λύσεων που παρέχουμε καλύπτοντας τις ανάγκες τους στο έπακρο.
 

-Ποιες άλλες υπηρεσίες προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες ?

Προσφέρουμε Gps για άτομα ηλικιωμένους, άτομα για Alzheimer και μικρά παιδιά.
 
Προστατεύουμε οποιοδήποτε περιουσιακό σας στοιχείο οτιδήποτε θέλετε να εποπτεύσετε.
 
Παρέχουμε υπηρεσίες Βέλτιστης δρομολόγησης για εξοικονόμηση χρόνου και κόστους.
 
Παρέχουμε δεδομένα εγκεφάλου (όπως πχ. Καύσιμα,καταναλώσεις,χιλιόμετρα ταχογράφου,στροφών κ.α).
 
Αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ γραφείου και οδηγών ανταλλαγή πληροφοριών κ.α.
 
Παρέχουμε τις λύσεις για Gps μεταφοράς αποβλήτων και επικίνδυνων φορτίων σύμφωνα με τον καινούργιο υποχρεωτικό νόμο με τις κατάλληλες πιστοποιήσεις.
 
Παρέχουμε Gps για τα χωματουργικά μηχανήματα,μηχανήματα έργου καθώς στα οχήματα μεταφοράς αποβλήτων και ελαίων σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο.
 
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα & τις υπηρεσίες της Alfakom:
συλλογή και μεταφορά αποβλήτων
Σόλωνος 36-38, Θεσσαλονίκη
[email protected] | [email protected]
(+30) 2310 767 777 | (+30) 2314 007 777
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε