Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Michelin Agilis 3

2.943 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2024)
Michelin Agilis 3

Με τα Agilis 3 η Michelin υπόσχεται
- μεγαλύτερη διάρκεια ζωής & αποδοτικότητα καυσίμου
- εξαιρετικό φρενάρισμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα (λόγω τεχνολογίας EverGrip)
-ενισχυμένη αντοχή έως και 16% μεγαλύτερη από τον προκάτοχο τους

Η Michelin παρουσιάζει την πρόταση της για επαγγελματικά ελαστικά, τα Agilis 3, τα οποία υπόσχονται βελτιωμένη διάρκεια ζωής και καλή αποδοτικότητα καυσίμου.


Η Michelin τονίζει και τον οικολογικό σχεδιασμό των ελαστικών της, τα οποία όχι μόνο εξοικονομούν καύσιμο αλλά φέρουν και μικρότερο αποτύπωμα CO2, εξαιτίας της βελτιωμένης αντίστασης κύλισης και του χαμηλότερου βάρους τους. Έτσι το αποτύπωμα άνθρακα τους, μειώνεται κατά 100 κιλά ετησίως (όσο το διοξείδιο που μπορούν να φιλτράρουν τρία δέντρα στην ίδια χρονική περίοδο).

Η τεχνολογία  εξοικονόμησης ενέργειας Michelin EverGrip επιτρέπει στα Agilis 3 εξαιρετικό φρενάρισμα ακόμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα

Η τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας Michelin EverGrip επιτρέπει στα Agilis 3 εξαιρετική δυνατότητα στο φρενάρισμα ακόμα και σε βρεγμένο οδόστρωμα ανεξάρτητα από την περίοδο χρήσης των ελαστικών. Η Michelin ενόψει του καλοκαιριού τονίζει την δυνατότητα των θερινών αυτών της ελαστικών να κινηθούν με ευκολία τόσο εντός της πόλης όσο και σε επαρχιακούς δρόμους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η ενισχυμένη αντοχή των Agilis 3 είναι έως και 16% μεγαλύτερη από τον προκάτοχο τους, ενώ ενσωματώνουν τις νέες τεχνολογίες προστασίας των ελαστικών

Τα Agilis 3 είναι λάστιχα με αντοχές σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας, διαθέτοντας 16% παραπάνω διάρκεια ζωής από τον προκάτοχό τους, σώζοντας τον πολύτιμο χρόνο των επαγγελματιών, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της Michelin σε λάστιχα υψηλής χιλιομετρικής απόδοσης με την τελευταία τεχνολογία. Τα Agilis 3 επίσης έχουν σχεδιαστεί ώστε να αντέχουν την φθορά με προστατευτικά στο προφίλ του ελαστικού, με ένα μείγμα γόμας ιδιαίτερα ανθεκτικό, βασιζόμενο σε τεχνολογίες ελαστικών που εφαρμόζονται σε φορτηγά και ένα σύστημα το οποίο αποτρέπει τις πέτρες από το να κατακρατούνται και φθείρουν το ελαστικό.