Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανανέωση το 2020 με στόχο το 2021

2.779 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2020)

Η εταιρεία Leadertech ανανεώνει τις δραστηριότητες της με την ταυτόχρονη διοργάνωση των εκθέσεων «7η Athens International Tourism Expo» και «1η Rent a Bus & Car Expo» στις 27 – 29 Νοεμβρίου (Helexpo Μαρούσι).

Το 2020 είναι μια χρονιά μεγάλης κρίσης για τον τουρισμό, λόγω της πανδημίας και όλος ο τουριστικό κλάδος στοχεύει πλέον στην επανεκκίνηση του για το 2021.
Η διοργανώτρια εταιρεία Leadertech ανανεώνει τις δραστηριότητες της και διοργανώνει ταυτόχρονα δύο μεγάλες εκθέσεις που ενισχύουν τις τουριστικές επιχειρήσεις, τον εισερχόμενο –κυρίως- τουρισμό και τις εταιρείες Transfering.
 
Δύο Εκθέσεις θα διοργανωθούν παράλληλα από 27 – 29 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο «Helexpo Maroussi»
 
Η 7η Athens International Tourism Expo
Είναι η μοναδική και καταξιωμένη πλέον έκθεση τουρισμού της Αθήνας, απόλυτα στοχευμένη στον εισερχόμενο τουρισμό. Η Έκθεση έχει φιλοξενήσει μέχρι το 2019 περισσότερους από 1.000 hosted buyers (Tour Operators, Agencies, εταιρείες Mice και Associations) από 80 χώρες.
Συμμετείχαν περισσότεροι από 1.500 εκθέτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ, την έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από 40.000 επαγγελματίες επισκέπτες.
 
H 1η Rent a Bus & Car Expo
Είναι η πρώτη έκθεση που διοργανώνεται στην Ελλάδα και θα καλύψει τον πολύ μεγάλο κλάδο της ενοικίασης κάθε είδους αυτοκινήτων για κάθε επαγγελματική και ιδιωτική χρήση. Η τεράστια αγορά ενοικίασης Λεωφορείων, Vnas, Οχημάτων και Ι.Χ. αυτοκινήτων θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε έκθεση με εκατοντάδες επιχειρήσεις όλων των επιπέδων και όλων των τύπων οχημάτων.
 
Παράλληλες εκδηλώσεις θα διοργανωθούν με διεθνείς ομιλητές
 
Ημερίδα: 1η συνάντηση Περιφερειαρχών και Δημάρχων για τον Ελληνικό Τουρίσμό
Η Έκθεση, αναγνωρίζοντας τη συμβολή και τον καθοριστικό ρόλο των Περιφερειών και των Δήμων στην προβολή του Ελληνικού brand name στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, θα διοργανώσει την εν λόγω ημερίδα με συντονιστή την Περιφέρεια Αττικής και ομιλητές Περιφερειάρχες και Δημάρχους.
 
B2B Meetings Program – Hosted Buyers & Travel Agents
Στην 7η AIT Expo θα φιλοξενηθούν, όπως κάθε χρόνο, δεκάδες μεγάλοι διεθνείς hosted buyers από 40 περίπου χώρες. Θα καλύπτουν όλους τους κλάδους τουρισμού και ειδικότερα τα Tours και Transfers τουριστών.
Αξίζει να σημειώσουμε πως τη φετινή –πολύ δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό- έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους περισσότεροι από 50 hosted boyers ενώ το ενδιαφέρον από μεγάλους Tour Operators & Travel Agencies είναι συνεχώς αυξανόμενο.
 
Internation Teleconference program (10 ημέρς πριν και μετά την έκθεση)
Θα δημιουργηθεί στο site των εκθέσεων Open Teleconference program με κοινοποίηση σε χιλιάδες παραλήπτες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, σε Οργανισμούς, Hosted Buyers, Travel Agencies και επιχειρήσεις όλων των κλάδων που καλύπτουν οι εκθέσεις.
Ο κάθε παραλήπτης θα μπορεί να επικοινωνεί online με τους εκθέτες που θα επιλέξει, με προκαθορισμένα ραντεβού. Ο μηχανισμός αυτός θα προσφέρει στους εκθέτες πολλαπλασιαστική αξία στην εκθεσιακή τους συμμετοχή και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την πραγματοποίηση επιτυχημένων εμπορικών συμφωνιών.
 
Hybrid Program & Teleconference Meetings
Για τους hosted Buyers που δεν θα μπορέσουν να έχουν φυσική παρουσία από τη δική τους χώρα στα B2B meetings λόγω προβλημάτων του Covid-19 στις χώρες τους, έχει προβλεφθεί ήδη ειδικό πρόγραμμα με το οποίο θα μπορούν να πραγματοποιήσεις όλα τα προγραμματισμένα meetings τους με τους εκθέτες μέσω τηλεδιάσκεψης. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται και μεγιστοποιείται η επιτυχία και αποτελεσματικότητα αυτών των εμπορικών συναντήσεων.
 
Διεθνής προβολή των εκθέσεων
Οι εκθέσεις θα προβληθούν σε χιλιάδες Οργανισμούς και Επιχειρήσεις Τουρισμού και Transfer στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα σταλούν περίπου 50.000 newsletters και θα γίνουν συνεχείς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι εκθέσεις θα διοργανωθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πλήρη ασφάλεια εκθετών, επισκεπτών και προσωπικού, σε έναν άρτια λειτουργικό και οργανωμένο επαγγελματικό χώρο, το Hellexpo Maroussi.