ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανάπτυξη με προϋποθέσεις! Κίνητρα και δίκτυο φόρτισης τα στοιχήματα: Πέτρος Γλαντζής

1.131 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2024)
Ανάπτυξη με προϋποθέσεις! Κίνητρα και δίκτυο φόρτισης τα στοιχήματα: Πέτρος Γλαντζής

-Βιώνουμε μία σχετική σταθερότητα της αγοράς από το 2021 και μετά
-Tα ηλεκτροκίνητα επαγγελματικά θα οδηγήσουν σε ανάπτυξη (στοίχημα οι υποδομές)
-Πάνω από 100 χρόνια η τεχνογνωσία Fiat στα ελαφρά επαγγελματικά
-Πρωταγωνιστικός ο ρόλος της μάρκας στην κατηγορία των Vans (Doblo, Scudo, Ducato)

Η επικοινωνία με έμπειρα στελέχη του κλάδου των επαγγελματικών οχημάτων, συνεχίζεται. Στελέχη 1ης γραμμής, στελέχη που συμβάλλουν στην πορεία της μάρκας που εκπροσωπούν στην Ελλάδα. Με αφορμή τα 20 χρόνια PRO.autotriti μοιράζονται  με τους αναγνώστες μας γνώση, ανησυχίες και ελπίδες για τα επόμενα βήματα της αγοράς.
Συνεχίζουμε σήμερα με ένα επίσης πολύπειρο στέλεχος της αγοράς των επαγγελματικών οχημάτων, τον Κο Πέτρο Γλαντζή ο οποίος είναι Sales Manager Commercial Vehicles της Italian Motion (Fiat Professional).
Τα όσα ενδιαφέροντα μάς είπε, σχετικά με τις ευκαιρίες που βλέπει στον κλάδο μα και για τις δυσκολίες (στοιχήματα) της αγοράς, ακολουθούν.
Στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων υπάρχει μία σχετική σταθερότητα από το 2021 και έπειτα. Σήμερα, περιθώρια ανάπτυξης διαφαίνονται στα ηλεκτρικά οχήματα, με την προϋπόθεση να συνεχίσουν να υπάρχουν σημαντικά οικονομικά κίνητρα για την απόκτησή τους (προγράμματα επιδοτήσεων).
Προφανώς “στοίχημα” το ότι με την αγορά των ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών οχημάτων σε άνοδο, χρειάζεται να συμβαδίζει και η ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης. Η σωστή υποδομή είναι απαραίτητη προϋπόθεση ώστε ο επαγγελματίας να μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τα οφέλη που του προσφέρει ένα ηλεκτροκίνητο όχημα.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>