Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Aναζητώντας την αποδοτικότητα

4.885 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2015)

Το σύνολο σχεδόν των μοντέλων της κατηγορίας των Van της ελληνικής αγοράς, έχει ανανεωθεί πλήρως κατά τη διάρκεια της τελευταίας 2ετίας και πλέον προσφέρει ορισμένες ιδιαίτερα συμφέρουσες και αποδοτικές προτάσεις αγοράς για τον σύγχρονο επαγγελματία. Ποιες εξ αυτών ωστόσο, αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μέσα στο τρέχον έτος;

Παρά το γεγονός ότι τα Vanette και τα Pick-Up εξακολουθούν να διατηρούν την «μερίδα του λέοντος» στις πωλήσεις της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών, μέσα στο 2014, η κορυφαία –σε μεταφορικές δυνατότητες- κατηγορία της αγοράς, τα Vans, κατάφεραν να διπλασιάσουν τις πωλήσεις τους (104,26%) σε σχέση με το περασμένο έτος. 
Με δεδομένο ότι οι μεταφορές προϊόντων εντός της πόλης αυξάνουν συνεχώς σε όγκο ενώ η ανάγκη για ολοένα και πιο ευέλικτα και αποδοτικά οχήματα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, οι εκπρόσωποι της κατηγορίας των Vans είναι μια επιλογή που μια σύγχρονη επιχείρηση, ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διάγει η ελληνική οικονομία, δεν μπορεί να αγνοήσει. 
Με περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις και εξαιρετική αναλογία μήκους αμαξώματος/ωφέλιμου μήκους για τον χώρο φόρτωσης, τα συγκεκριμένα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα είναι σε θέση να μεταφέρουν προϊόντα με βάρος έως και άνω των 2,0t. την ίδια στιγμή που ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης ανέρχεται έως και στα 17κ.μ. στην πλειοψηφία των περιπτώσεων. 
Παράλληλα, όπως προαναφέραμε και στο εισαγωγικό, στο σύνολο τους σχεδόν, οι εκπρόσωποι της κατηγορίας έχουν ανανεωθεί πλήρως κατά τη διάρκεια της τελευταίας 2ετίας και πλέον εμφανίζονται πιο αποδοτικοί από ποτέ. 
Έξυπνες λύσεις ως προς την χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού, νέοι –ιδιαίτερα ολιγαρκείς σε καύσιμο- κινητήρες με διάφορους τύπους καυσίμου και εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων, εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας που παραπέμπει άμεσα σε πολυτελή επιβατικά οχήματα και πολλές ακόμη λύσεις, είναι μόνο ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά που έχουν να επιδείξουν οι επιλογές στην κατηγορία. 
Στις σελίδες που ακολουθούν, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις πιο αποδοτικές προτάσεις της αγοράς που αξίζει να προσέξετε και που θεωρούμε δεδομένο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην ελληνική αγορά μέσα στο 2015.