Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αν τελικά αποφασιστεί να παραχθεί, το μελλοντικό Pick-Up της Hyundai θα λανσαριστεί στις διεθνείς αγορές από το 2021.

Από το 2021 το νέο Hyundai PickUp

4.317 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2018)

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Αυστραλία, η Hyundai είναι πολύ κοντά στο να δώσει το… πράσινο φως για την εξέλιξη ενός νέου μοντέλου Pick-Up στην κατηγορία των οχημάτων 1 τόνου.

Με βάση σχετικές δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Hyundai στην Αυστραλία, κ. Bill Thomas, οι υπεύθυνοι της εταιρείας είναι πολύ κοντά στο να εγκρίνουν τελικά την εξέλιξη ενός νέου Pick-Up 1t. (όπως και τα οχήματα που διατίθενται στην ελληνική αγορά) ωστόσο, αυτό δεν θα προορίζεται για την αγορά των ΗΠΑ.
Με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής και τις αποκαλύψεις του κ. Thomas, το εν λόγω μοντέλο θα έχει ιδιαίτερα δυναμική και ελκυστική σχεδίαση αμαξώματος, «θυσιάζοντας» ως έναν βαθμό μέρος των μεταφορικών του δυνατοτήτων για χάρη στης αισθητικής.
Σε κάθε περίπτωση, ο εν λόγω μοντέλο θα φέρει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο Santa Cruz που είχε παρουσιαστεί στις αρχές του 2015, ενώ θα βασίζεται στην πλατφόρμα της νέας γενιάς του Tucson.
Παράλληλα –αν τελικά εγκριθεί η εξέλιξη του- το νέο Pick-Up της Hyundai υπολογίζεται πως θα αρχίσει να παράγεται από το 2021.