Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αν και δεν αναμένεται να λανσαριστεί πριν το 2020, το μελλοντικό Pick-Up της Hyundai ενδεχομένως να είναι premium και με V6 κινητήρα!

Ισως & V6 το μελλοντικό Hyundai Pick Up

2.592 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2017)

Παρά το γεγονός ότι η Hyundai δεν έχει επιβεβαιώσει πως θα λανσάρει ένα μοντέλο Pick-Up, τουλάχιστον πριν το 2020, εξετάζει το ενδεχόμενο της υιοθέτησης ακόμη και εκδόσεων με V6 κινητήρα…

Αν και έχουν περάσει ήδη περίπου τρία χρόνια από τη πρώτη φορά που η Hyundai παρουσίασε το πρωτότυπο «HCD-15 Santa Cruz» που αφορούσε σε ένα μοντέλο Pick-Up, επίσημα η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει πως θα λανσάρει ένα ελαφρύ ημιφορτηγό, τουλάχιστον πριν το 2020.
Παρόλα αυτά, σε πρόσφατη τοποθέτηση του, ένα από τα στελέχη της εταιρείας στην αγορά της Αυστραλίας, ο κ. Andrew Tuitahi, ανέφερε πως ένα τέτοιο όχημα (εφόσον τελικά παρουσιαστεί) ενδεχομένως να διαθέτει και εκδόσεις με εξακύλινδρο (σε διάταξη «V») κινητήρα.
Παράλληλα, ο κ. Tuitahi ανέφερε πως η Hyundai εξετάζει διάφορα… σενάρια αναφορικά με την τοποθέτηση του μελλοντικού της Pick-Up απέναντι στον ανταγωνισμό. Η ύπαρξη μοντέλων όπως το VW Amarok (επίσης με V6 κινητήρα) και premium φιλοσοφία είναι κάτι που ελκύει ως παράδειγμα τους υπεύθυνους της κορεατικής εταιρείας ωστόσο, υπάρχει πάντα και το ζήτημα της τιμολόγησης, καθώς ένα premium Pick-Up (με V6 κινητήρα) είναι σαφές πως θα είναι σημαντικά ακριβότερο.
Την ίδια στιγμή, ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν το εν λόγω μηχανικό σύνολο θα έχει ως καύσιμο το πετρέλαιο ή την βενζίνη, με την επιλογή του υπάρχοντος V6 biturbo βενζινοκινητήρα των 3,3λτ. να βρίσκεται πάντως στα υπ όψιν.
Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν και σε αυτό το ζήτημα…