Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Δείτε πώς τιμά του πυροσβέστες των ΗΠΑ το νέο, Ram 1500 Built To Serve Firefighter Edition.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε πώς τιμά του πυροσβέστες των ΗΠΑ το νέο, Ram 1500 Built To Serve Firefighter Edition.

«Built to Serve»: Το Ram 1500 του πατριώτη (+vid)

10.517 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2022)

To Ram 1500 αφού τίμησε τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, λανσάρεται σε νέες «Built to Serve» εκδόσεις που είναι αφιερωμένες στις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών της χώρας, με την αρχή να γίνεται με μια σπέσιαλ έκδοση προς τιμήν των πυροσβεστών.

Το σπέσιαλ Ram 1500 του πυροσβέστη!

  • «Built to Serve» εκδόσεις για τις ομάδες άμεσης επέμβασης
  • Αρχή με την πυροσβεστική – ακολουθούν αστυνομία & υγειονομικό
  • Είχαν προηγηθεί και εκδόσεις για τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ
  • Με πλούσιο εξοπλισμό και μοναδικά στιλιστικά στοιχεία
 
Η Ram Trucks ανακοίνωσε την έναρξη της 2η φάσης των εκδόσεων «Built to Serve», με τα σχετικά Pick-Up να λανσάρονται εμπορικά την προσεχή άνοιξη και να έχουν ως σκοπό να τιμήσουν τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς και τους ανθρώπους που παρέχουν υγειονομικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, υπηρετώντας τις κοινότητες των Ηνωμένων Πολιτειών.
 
Η Ram κάνει την αρχή με τα Ram 1500 που είναι αφιερωμένα στους πυροσβέστες (Firefighter Edition) και τα οποία θα ξεκινήσουν να παράγονται μέσα στον μήνα στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Μίσιγκαν. Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της 1ης φάσης, τα «Built to Serve» μοντέλα της αμερικάνικης εταιρείας ήταν προς τιμήν των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.
 
Κάθε μία από τις τρεις κύριες υπηρεσίες άμεσης επέμβασης θα τιμηθεί από τη Ram με δύο ειδικά επιλεγμένα, μοναδικά εξωτερικά χρώματα μικρού όγκου, που παραπέμπουν στο πνεύμα, την αποστολή και την ιστορία αυτής της υπηρεσίας. Αυτή η έκδοση Ram 1500 Built to Serve εμπνευσμένη από τους πυροσβέστες, προσφέρεται σε εξωτερικά χρώματα Redline και Diamond Black, με μαύρο εσωτερικό με πορτοκαλί ραφές.


Η Ram κάνει την αρχή με τα Ram 1500 που είναι αφιερωμένα στους πυροσβέστες, ενώ θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις προς τιμήν των αστυνομικών και των ανθρώπων που παρέχουν υγειονομικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η Ram κάνει την αρχή με τα Ram 1500 που είναι αφιερωμένα στους πυροσβέστες, ενώ θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις προς τιμήν των αστυνομικών και των ανθρώπων που παρέχουν υγειονομικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με μοναδική εμφάνιση μέσα – έξω

Τα Ram 1500 Built to Serve διαθέτουν άλλα μοναδικά εσωτερικά και εξωτερικά χαρακτηριστικά που τα ξεχωρίζουν, συμπεριλαμβανομένης της σημαίας των Ηνωμένων Πολιτειών και ενός αυτοκόλλητου Built to Serve σε κάθε ένα από τα πίσω φτερά.
 
Επιπλέον ξεχωριστά στοιχεία είναι η κατάμαυρη γρίλια και η ίδιας απόχρωσης προφυλακτήρες, τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα και οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών με γκρι φινίρισμα «Technical Gray». Την εμφάνιση συμπληρώνουν τα μαύρα σήματα, μαύρα πλαϊνά σκαλοπάτια πλήρους μήκους και οι διπλές μαύρες απολήξεις εξάτμισης των τεσσάρων ιντσών.
 
Στο εσωτερικό των …πυροσβεστικών εκδόσεων του Ram 1500, όπως προείπαμε, έχουν τοποθετηθεί πορτοκαλί ραφές, ενώ στα εμπρόσθια καθίσματα υπάρχουν βέλκρο πάνελ με κεντημένο το λογότυπο «Built to Serve». Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να εξατομικεύσουν περαιτέρω την καμπίνα, προσθέτοντας τα δικά τους στοιχεία, όπως σημαίες, σλόγκαν, ονόματα κ.τ.λ.

Για ατελείωτο off-road

Στον εξοπλισμό των Ram 1500 Built to Serve εκδόσεων, περιλαμβάνονται στοιχεία της σειράς «4x4 Off-Road Group», όπως: all-terrain ελαστικά, ηλεκτρονικό κλείδωμα πίσω διαφορικού, έλεγχος κατάβασης, 4 προστατευτικές ποδιές, κρίκοι έλξης και heavy-duty αμορτισέρ με off-road ρυθμίσεις.
 
Σημειώνεται πως το πακέτο «Built to Serve» εφαρμόζεται στην έκδοση εξοπλισμού «Big Horn» και αφορά σε όλες τις εκδόσεις αμαξώματος και κινητήρων του Ram 1500. Οι τιμές των μοντέλων ξεκινούν στις ΗΠΑ από τα 46.625 δολάρια (40.938 ευρώ).
 
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο της εταιρείας για το Ram 1500 Built To Serve Firefighter Edition:

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »