Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Revolution (επανάσταση) μάλλον θα ονομάζεται το πρώτο ηλεκτρικό Pick-Up της Ram.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Revolution (επανάσταση) μάλλον θα ονομάζεται το πρώτο ηλεκτρικό Pick-Up της Ram.

«Επανάσταση» το 1ο ηλεκτρικό Pick-Up της RAM

3.005 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2022)

Το 2024 η Ram θα λανσάρει το πρώτο της ηλεκτρικό Pick-Up, που θα εμφανίζει εντυπωσιακή αυτονομία που θα υπερβαίνει τα 800 χλμ. και το οποίο μάλλον θα φέρει «επανάσταση» στον χώρο, αν κρίνουμε από το όνομά του που κατά τα φαινόμενα θα είναι «Revolution».

Με αυτονομία 800+ χλμ. το ηλεκτρικό Ram 1500 Revolution!

  • Το όνομα κατοχυρώθηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ
  • Ντεμπούτο του ηλεκτρικού Pick-Up το 2024
  • Στη νέα πλατφόρμα STLA του ομίλου Stellantis
  • Με τεράστιες μπαταρίες χωρητικότητας έως και 200 kWh
 
Ο όμιλος Stellantis έχει ήδη επιβεβαιώσει πως το 2024 θα λανσάρει στην αγορά μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση του Ram 1500, δίνοντας στη δημοσιότητα τις πρώτες προωθητικές εικόνες στην σχετική εκδήλωση, αλλά και κάποιες αρχικές πληροφορίες για το επερχόμενο Pick-Up μηδενικών ρύπων.
 
Το επόμενο επεισόδιο του …σίριαλ έχει να κάνει με το όνομα του μοντέλου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, η FCA (Fiat Chrysler Automobiles) κατοχύρωσε πρόσφατα το όνομα «Ram Revolution» στο Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το ηλεκτρικό Ram 1500 θα λανσαριστεί το 2024 και θα διαθέτει μια μάλλον φουτουριστική σχεδίαση.

Το ηλεκτρικό Ram 1500 θα λανσαριστεί το 2024 και θα διαθέτει μια μάλλον φουτουριστική σχεδίαση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η «επανάσταση» στα ηλεκτρικά Pick-Up

Παρόλο που το εν λόγω όνομα δεν είναι σίγουρο πως αφορά στην ηλεκτρική εκδοχή του Pick-Up της Ram, ωστόσο το γεγονός πως το «Revolution» περιλαμβάνει το «EV» (Electric Vehicle) δημιουργεί αναπόφευκτα συνειρμούς. Επίσης, δεν ξέρουμε αν όντως θα αποτελεί μια «επανάσταση» (Revolution) στον χώρο, αλλά οι πρώτες πληροφορίες είναι σίγουρα εντυπωσιακές.
 
Σε ό,τι αφορά στη μορφή, από ότι μπορούμε τουλάχιστον να δούμε από τις teaser εικόνες, το ηλεκτρικό Ram 1500 θα διαθέτει μια μάλλον φουτουριστική σχεδίαση, με μια μπάρα φωτισμού LED να κυριαρχεί στο εμπρόσθιο μέρος. Πληροφορίες για τις διαστάσεις του, φυσικά προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμες.

Με αυτονομία άνω των 800 χλμ.

Αυτό που γνωρίζουμε, ωστόσο, είναι πως το ηλεκτρικό Pick-Up θα στηρίζεται στην πλατφόρμα STLA, στην οποία θα βασίζονται συνολικά 8 μοντέλα που θα λανσαριστούν τα προσεχή 3-5 χρόνια από τις μάρκες του ομίλου Stellantis.
 
Αναμένεται να φέρει τεράστιες μπαταρίες, η χωρητικότητα των οποίων θα ποικίλει από τις 159 έως τις 200 kWh, που θα του προσδίδουν αυτονομία τουλάχιστον 500 μιλίων (804 χλμ.). Λεπτομέρειες για τις επιδόσεις δεν υπάρχουν, αν και μάλλον το κορυφαίο Ram 1500 TRX με τον υπερτροφοδοτούμενο V8 Hellcat των 6,2 λτ. και των 702 ίππων, μάλλον θα πρέπει να «τρέμει».
 
Σε κάθε περίπτωση, το ηλεκτρικό pick-up της Ram όταν με το καλό λανσαριστεί στην αγορά, θα έχει να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Ford F-150 Lightning, το Chevrolet Silverado EV, το GMC Hummer EV και το Rivian R1T.
 
Περισσότερα θα έχουμε προσεχώς… Στο μεταξύ, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο της Stellantis:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »