Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Nissan NV400 - Πλήρες σε όλους τους τομείς

12.545 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2018)

Ο κορυφαίος σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες, εκπρόσωπος της Nissan στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της, επιδεικνύει μια εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας καθώς και εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες. 
 
Διαθέσιμο σε πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος και ιδιαίτερα εύχρηστο για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών, το Nissan NV400 αποτελεί μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην ελληνική αγορά των μεγάλων Vans αν και έχει αποδείξει ήδη την αξιοπιστία του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο επί σειρά ετών.  

Η επιτομή της ευρυχωρίας και της άνεσης
Βασισμένος σχεδιαστικά σε λιτές και αρμονικές γραμμές, ο εσωτερικός διάκοσμος του NV400 προσφέρει εξαιρετικούς χώρους, πλούσιο εξοπλισμό άνεσης / ασφάλειας καθώς και πολλαπλές έξυπνες λύσεις ως προς την κάλυψη των αναγκών του οδηγού, όπως π.χ. το πολυλειτουργικό τραπεζάκι / πλάτη του μεσαίου καθίσματος.

Πολλαπλές επιλογές με όγκο έως 14,14κ.μ.
Με τρεις επιλογές ως προς το μήκος αμαξώματος / μεταξονίου και το ύψος της οροφής, το NV400 μπορεί να μεταφέρει φορτία μήκος έως 3,73μ., όγκο έως και 14,13κ.μ. και βάρος έως και 1.380 κιλών ενώ, μπορεί να έλξει trailers βάρος έως και 2,5t.
 
Κινητήρας με ισχύ 130 ίππων
Ο 4κύλινδρος κινητήρας των 2,3λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του NV400, καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro6 αποδίδοντας ισχύ 130 ίππων με μέση κατανάλωση από 7,8λτ./100 χλμ. ενώ συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.