Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Peugeot Boxer - Ένα για… όλα!

12.568 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2018)

Η γαλλική πρόταση στην κατηγορία των μεγάλων Vans έχει να επιδείξει ορισμένα εξαιρετικά χαρακτηριστικά ως προς τις μεταφορικές της δυνατότητες με χαρακτηριστικό το μεγάλο ωφέλιμο πλάτος του χώρου φόρτωσης και τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους εντός της καμπίνας.
 
Τo Peugeot Boxer έχει καταφέρει να επιβεβαιώσει τη φήμη του αξιόπιστου και ιδιαίτερα… προσαρμόσιμου «συνεργάτη», επιτρέποντας στον σύγχρονο επαγγελματία να… χτίσει ένα όχημα σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες που επιβάλλει η χρήση για την οποία το προορίζει.  

¶ψογο κατασκευαστικά και λειτουργικά
Χωρίς την παραμικρή «έκπτωση» αναφορικά με την κατασκευαστή στιβαρότητα του, το εσωτερικό του γαλλικού μοντέλου καταφέρνει να προσφέρει χώρους, άνεση και ασφάλεια στον υπερθετικό βαθμό, χωρίς να παραβλέπουμε τις προηγμένες τεχνολογικές «πινελιές» με τις οποίες το έχει… προικίσει η Peugeot Professionnel.
 
Ωφέλιμο φορτίο έως και 2,0t.
O χώρος φόρτωσης του Peugeot Boxer έχει μήκος έως και 4,07μ., πλάτος 1,87μ. (1,42μ. μεταξύ των θόλων) και ύψος έως και 2,17μ. ενώ μπορεί να φιλοξενήσει φορτία βάρους έως και 1,92t. ή όγκου έως και 17κ.μ.

Μέση κατανάλωση από 6,0λτ./100χλμ.
Ο 2,0λιτρος BlueHDi πετρελαιοκινητήρας αποδίδει ισχύ 131 ίππων και μέγιστη ροπή 350 Nm ενώ μέσω της συνεργασίας το με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, επιτυγχάνεται μέση κατανάλωση καυσίμου από 6,0λτ./100χμ. (από 6,5λτ./100χλμ. εντός της πόλης).