Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Iveco Daily -Για όσους γνωρίζουν καλύτερα

12.561 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2018)

Έχοντας να επιδείξει πολλαπλές διεθνείς διακρίσεις κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης εμπορικής του πορείας, το Iveco Daily βρίσκεται πλέον στο στην… καλύτερη στιγμή του, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες σε όλους τους τύπους μεταφορών.
 
Το πλήρως ανανεωμένο σε όλους τους τομείς ιταλικό Van προσφέρει μεταξύ άλλων μείωση του κόστους συντήρησης έως και κατά 12% ενώ δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως επιδεικνύει –μακράν τις καλύτερες- μεταφορικές δυνατότητες στην κατηγορία του, καθώς διατίθεται με μεικτό βάρος έως και 7,0t.

Αποδοτικό, άνετο και ασφαλές
Προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες ως προς την άνεση του οδηγού και των επιβατών, μεγάλους χώρους και έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις, το εσωτερικό του Iveco Daily εφοδιάζεται με προηγμένα τεχνολογία συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του έργου του οδηγού, κάτω από όλες τις συνθήκες.

Φορτηγό… μεταμφιεσμένο σε Van
Με μήκος χώρου φόρτωσης έως και 5.125 χλστ., ωφέλιμο όγκο έως και 19,6κ.μ.(!) και ωφέλιμο φορτίο έως και 4,0t., το Iveco Daily δεν έχει… αντίπαλο στην κατηγορία του δεδομένου ότι, προσφέρεται με μεικτό βάρος έως και 7,0t.

Προηγμένοι τεχνολογικά κινητήρες με ισχύ έως και 205 ίππων
Διαθέσιμο τόσο με πετρελαιοκινητήρες ισχύος από 116-205 ίππων όσο και με έναν κινητήρα φυσικού αερίου, το Iveco Daily έχει να επιδείξει ένα εκ των κορυφαίων –αυτόματων- κιβωτίων στην κατηγορία, το Hi-Matic των 8 σχέσεων.