Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Renault Master - Πληρέστερο από ποτέ!

12.544 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2018)

Μπορεί στην ελληνική αγορά, η εμπορική πορεία του Renault Master να ξεκίνησε μόλις πριν λίγο καιρό ωστόσο, ήδη στην ΕΕ διατίθεται τόσο σε εκδόσεις με σύστημα τετρακίνησης όσο και στις –αμιγώς ηλεκτροκίνητες- επιλογές «Z.E.» (Zero Emissions).
 
O μεγαλύτερος σε διαστάσεις εκπρόσωπος, μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών κατασκευής ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην ΕΕ, αποτελεί μια πληρέστατη πρόταση που διακρίνεται τόσο για την σχέση τιμής – αξίας όσο και –κυρίως- για την αξιοπιστία και τις μεταφορικές δυνατότητες του.

¶νεση και χώροι που κερδίζουν τις εντυπώσεις
Η εξαιρετική εργονομία, οι μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι για… τα πάντα, ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας και φυσικά η κομψή αισθητική της σχεδίασης στο εσωτερικό του Master Van, συνδυάζονται με ένα ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο για τον οδηγό.

Δυνατότητα έλξης έως και 2,5t.
Στις εκδόσεις με μεικτό βάρος έως και 3,5t., το Renault Master προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων βάρους έως και άνω των 1,5t. καθώς και τη δυνατότητα έλξης trailer (με φρένα) βάρους έως και 2,5t.

Κινητήρας 145 ίππων με διπλό turbo
Με απόδοση 145 ίππων και μεστή λειτουργία σε όλο το φάσμα των στροφών λειτουργίας του, το μηχανικό σύνολο των 2,3λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του Master εμφανίζει μέση κατανάλωση από 6,8λτ./100χλμ. σύμφωνα με τον κατασκευαστή.