Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δοκιμή: VW T6 Transporter

26.360 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2016)

Οδηγούμε πρώτοι επί ελληνικού εδάφους το νέο Volkswagen T6 Transporter που αλλάζει πλήρως τα δεδομένα και στην χώρα μας στην κατηγορία των Vans με τις πολλαπλές αναβαθμίσεις του.

Από το 1950 όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε, το VW Transporter έχει να επιδείξει περισσότερες από 12 εκ. πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, όπως και οι δύο τελευταίες γενιές του (T4: 1992 και Τ5: 2004), έτσι και η νέα, 6η κατά σειρά γενιά του γερμανικού Van, απέσπασε ήδη τον τίτλο του «International Van of the Year» για το 2016! 
Με την πρώτη ματιά, το νέο T6 Transporter μοιάζει ελάχιστα τροποποιημένο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά (Τ5) ωστόσο, αυτή ήταν και μια από τις βασικές επιδιώξεις της Volkswagen η οποία, πέτυχε να το διατηρήσει άμεσα αναγνωρίσιμο, την ίδια στιγμή που οι τροποποιήσεις που έχει δεχθεί είναι πολλές. 
Για παράδειγμα, η μάσκα του είναι εντελώς νέα όπως επανασχεδιασμένα είναι και τα φωτιστικά σώματα εμπρός – πίσω. Ο προφυλακτήρας φιλοξενεί τους προβολείς ομίχλης ενώ, οι δύο αυλακώσεις (σχήματος «V») που διατρέχουν το κάλυμμα του κινητήρα, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις πολλαπλές οριζόντιες σχεδιαστικές φόρμες που κυριαρχούν τόσο στην εξωτερική σχεδίαση του αμαξώματος όσο και στον εσωτερικό διάκοσμο. Ας ανακαλύψουμε λοιπόν μαζί το νέο VW Transporter που πλέον διατίθεται και στην ελληνική αγορά. 
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)