Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H Ergotrak, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, παρέδωσε δύο νέα τριαξονικά φορτηγά της Ford Truck στο στόλο οχημάτων της ΕΥΔΑΠ.

Τα εν λόγω φορτηγά φέρουν ανατρεπόμενη υπερκατασκευή ενώ…

… είναι τριαξονικά πλαίσια φορτηγού και εφοδιάζονται με προηγμένο κινητήρα Eurotorq 12,7λτ.

Δύο νέα Ford Trucks στο στόλο της ΕΥΔΑΠ

4.281 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2020)

Η Ergotrak, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, παρέδωσε δύο νέα ανατρεπόμενα φορτηγά της Ford Trucks που ενσωματώνονται στον στόλο οχημάτων της ΕΥΔΑΠ.

Πρόκειται για δύο υπερσύγχρονα ανατρεπόμενα τριαξονικά φορτηγά (μοντέλο 3542D 6x4) με κινητήρα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro6.
Ο εν λόγω κινητήρας Ford Eurotorq, χωρητικότητας 12,7λτ., καλύπτει τις προδιαγραφές του πρωτοκόλλου Euro6 και διακρίνεται για την υψηλή απόδοση παρά την περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου, χάρη και στους αποδοτικούς υπερσυμπιεστές VGT και FGT. Την ίδια στιγμή, οι πολλαπλές ανθεκτικές εξατμίσεις, επιτρέπουν τη λειτουργία ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες καυσαερίων. Επιπρόσθετα, το βελτιστοποιημένο σύστημα ψύξης για όλες τις μεταβλητές του κινητήρα, διασφαλίζει την βέλτιστη δυνατή απόδοση και οικονομία ενώ, η αντλία νερού δύο σταδίων, ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας.
Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως η Ford Trucks αποτελεί μια ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία της Ergotrak για την ελληνική αγορά. Η σειρά προϊόντων της Ford Trucks περιλαμβάνει φορτηγά με πολλαπλές διαφορετικές διατάξεις αξόνων, που καλύπτουν όλες τις χρήσης όπως π.χ. οι εθνικές ή διεθνείς μεταφορές, ο κλάδος των κατασκευών κ.ά. ενώ, η γκάμα των μηχανικών τους συνόλων περιλαμβάνει επιλογές με ισχύ από 330 – 500 ίππους.
Η παγκόσμια στρατηγική της εταιρείας βασίζεται στην εξέλιξη και διάθεση οχημάτων με αποδεδειγμένη ποιότητα κατασκευής, αντοχή, οικονομική λειτουργία και απόδοση, υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις όλων των χρήσεων.