Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Συνολικά 13 νέα πρατήρια ανεφοδιασμού «Fisikon» αναμένεται να λειτουργήσουν στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας μέσα στα επόμενα 2,5 έτη.

    Δίκτυο 30 σταθμών Fisikon έως το τέλος του 2018!

    5.497 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2018)

    Σε μια προσπάθεια να ανταποκριθεί στην ολοένα και αυξανόμενη ζήτηση σταθμών ανεφοδιασμού που παρατηρείται στην ελληνική αγορά, η ΔΕΠΑ δρομολογεί την κατασκευή νέων πρατηρίων Fisikon με στόχο, ως το τέλος του 2018 το δίκτυο της να περιλαμβάνει 25 – 30 σημεία, με την προϋπόθεση πως θα έχουν εκδοθεί εγκαίρως οι σχετικές άδειες.
    Προσεχώς αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία ενός νέου πρατηρίου Fisikon στην Ηλιούπολη ενώ, σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται ένα ακόμη πρατήριο στον Ασπρόπυργο.
    Σύντομα θα προστεθεί ένας ακόμη σταθμός (ο 3ος κατά σειρά) στην Θεσσαλονίκη ενώ την ίδια στιγμή, η ΔΕΠΑ προγραμματίζει την δημιουργία δύο νέων σταθμών στα Ιωάννινα και τη Χαλκίδα).
    Σε ότι αφορά στα 13 νέα πρατήρια που θα κατασκευαστούν στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας μέσα στα επόμενα 2,5έτη (με χρηματοδότηση από το ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό μηχανισμό «CEF» - Connection Europe Facility), αναμένεται να λειτουργήσουν στις περιοχές της Λάρισας, της Θήβας, της Αλεξανδρούπολης, της Ηγουμενίτσας, της Πάτρας, της Κοζάνης, του Κιάτου, των Ιωαννίνων, της Ξάνθης και των Σερρών.