Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η πρώτη έκδοση Caravan του MAN TGE 4x4 διακρίνεται για τον δυναμισμό και την ελκυστική σχεδίαση αμαξώματος.

Βασισμένη στο standard μήκος μεταξονίου με υψηλή οροφή…

Εφοδιάζεται με αναδιπλούμενη οροφή που διασφαλίζει την ύπαρξη ενός κρεβατιού μεγάλων διαστάσεων.

Όπως είναι φυσικό, το επίπεδο του εξοπλισμού στο εσωτερικό προσφέρει ανέσεις… διαμερίσματος για τους επιβάτες ενώ…

… πολλαπλές είναι και οι λύσεις σε ότι αφορά στους αποθηκευτικούς χώρους.

Η δεύτερη κατά σειρά έκδοση Caravan του MAN TGE 4x4 διαφοροποιείται σημαντικά σε ότι αφορά στη χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού.

Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό της υπάρχουν δύο πάγκοι στις πλευρές του οχήματος για την μεταφορά ατόμων ωστόσο, μπορούν να φορτωθούν και αρκετά αντικείμενα, όπως π.χ. μια μοτοσικλέτα.

Παρόλα αυτά, κατά τη διάρκεια της νύχτας, το εσωτερικό μπορεί να μεταβληθεί άνετα σε… κρεβατοκάμαρα με όλες τις ανέσεις…

… όπως π.χ. το ψυγείο κ.ο.κ.

Εξορμήσεις επί παντός εδάφους

2.430 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2018)

Δύο νέες –πρωτότυπες- εκδόσεις αυτοκινούμενων τροχόσπιτων βασισμένων στο TGE 4x4, αναμένεται να παρουσιάσει η MAN Truck & Bus στην Διεθνή Έκθεση CMT της Στουτγάρδης. Ανακαλύψτε τες!

Στην Διεθνή Έκθεση «CMT 2018» (Caravan, Motor Touristik Show 2018) που διοργανώνεται από 13-21 Ιανουαρίου στη Στουτγάρδη, το τμήμα BMC (Bus Modification Center) της MAN Truck & Bus θα παρουσιάσει δύο εξαιρετικές νέες –πρωτότυπες εκδόσεις αυτοκινούμενου τροχόσπιτου του MAN TGE.
Αμφότερα τα εν λόγω οχήματα βασίζονται στην 4x4 έκδοση του MAN TGE, σε αμάξωμα με το βασικό μήκος μεταξονίου και την υψηλή έκδοση οροφής.
Την κίνηση τους αναλαμβάνει ο υπερτροφοδοτούμενος πετρελαιοκινητήρας των 1.968 κ.εκ. με απόδοση 177 ίππων ενώ οι διαφορές τους εστιάζονται στον εξοπλισμό και τις λύσεις που προσφέρουν στο εσωτερικό.
Η πρώτη έκδοση Caravan του MAN TGE είναι η «κλασική» πρόταση ενός οχήματος που μπορεί να καλύψει με άνεση τις ανάγκες δύο ατόμων κατά τις… αποδράσεις του εκτός της πόλης για ολιγοήμερες διακοπές ενώ η δεύτερη έκδοση διαφοροποιείται ως προς τη διαρρύθμιση του εσωτερικού.
Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, το στοιχείο που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι πως, σε αμφότερες τις εκδόσεις Caravan του MAN TGE, όλα τα συστήματα που έχουν τοποθετηθεί εντός του οχήματος, μπορούν να αφαιρεθούν με ευκολία.
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως, η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, απόρροια και της επιλογής ελαστικών off-road, ενισχύουν τον δυναμικό χαρακτήρα των εν λόγω οχημάτων.