Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η επίσημη παρουσίαση του μελλοντικού Pick-Up της Hyundai δεν πρόκειται να γίνει (αν γίνει) πριν το 2020.

Εν αναμονή το Hyundai PickUp

6.604 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2016)

Το πρωτότυπο «Santa Cruz» που αναμένεται να αποτελέσει τη βάση για το μελλοντικό Pick-Up της Hyundai έχει παρουσιαστεί στις αρχές του 2015 ωστόσο, τίποτε δεν πρόκειται να συμβεί πριν το 2020.

Παρά το γεγονός ότι το πρωτότυπο «HCD-15 Santa Cruz» είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση του Ντιτρόιτ (NAIAS) στις αρχές του 2015, και ένα περίπου χρόνο αργότερα (αρχές 2016) διευθυντικά στελέχη της Hyundai στις ΗΠΑ είχαν αναφέρει πως το εν λόγω μοντέλο βρίσκεται ουσιαστικά στο στάδιο της αναμονής για την… τελική έγκριση από τα κεντρικά της εταιρείας, οι τελευταίες πληροφορίες από την αγορά της… Αυστραλίας αναφέρουν πως η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε προς το παρόν τουλάχιστον, να βάλει σε… πάγο την φημολογούμενη έναρξη εξέλιξης του εν λόγω μοντέλου.

Με βάση λοιπόν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, η επίσημη παρουσίαση του μελλοντικού Pick-Up της Hyundai, αν γίνει πραγματικότητα τελικά, δεν πρόκειται για συμβεί πριν από το 2020.

Εν αναμονή περισσότερων εξελίξεων λοιπόν…