Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το εντυπωσιακό Camakuruma Concept Camper διαθέτει ένα μοναδικό εσωτερικό που αντλεί έμπνευση από τα ιγκλού.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εντυπωσιακό Camakuruma Concept Camper διαθέτει ένα μοναδικό εσωτερικό που αντλεί έμπνευση από τα ιγκλού.

Ένα τροχόσπιτο με εσωτερικό ιγκλού!

4.596 Επισκέψεις στο άρθρο (16/2/2022)

Με εμπνευσμένη σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία, το πρωτότυπο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο «Camakuruma» από την Ιαπωνία, διαθέτει έναν χώρο διαβίωσης επιβατών που μοιάζει σαν να είναι φτιαγμένο από πάγο, μιμούμενο τη μορφή των ιγκλού.

Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο του Εσκιμώου!

  • Camakuruma Concept Camper από την Ιαπωνία
  • Με εσωτερικό εμπνευσμένο από τα ιγκλού
  • Τοίχοι που μοιάζουν με κύβους πάγου
  • Με βάση το HiAce & τεχνολογία εκτύπωσης 2,5D της Toyota
 
«Camakuruma Concept Camper» ονομάζεται το μικρό πρωτότυπο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο από την Ιαπωνία, το οποίο διαθέτει ένα μοναδικό εσωτερικό που αντλεί έμπνευση από τα ιγκλού. Το όνομά του προέρχεται από τις ιαπωνικές λέξεις για το ιγκλού (kamakura) και το αυτοκίνητο (kuruma).
 
Το Camakuruma αποτελεί τον καρπό της σύμπραξης του ξενοδοχείου Hoshino Resort Alz Bandai, της εταιρείας Camping Car Co. και του Τμήματος Ανάπτυξης και Πρωτοτύπων της Toyota. Ως βάση για το όχημα χρησιμοποιήθηκε το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο Robinson 771, το οποίο πατάει στην πλατφόρμα του Toyota HiAce. Και αν εξωτερικά δείχνει συνηθισμένο, όλα αλλάζουν στο εσωτερικό του…


Το Camakuruma στηρίζεται στο πάτωμα του ιαπωνικού Toyota HiAce.

Το Camakuruma στηρίζεται στο πάτωμα του ιαπωνικού Toyota HiAce.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μοιάζει με πάγο αλλά δεν είναι

Το εσωτερικό του τροχόσπιτου χρησιμοποιεί την τεχνολογία εκτύπωσης 2,5D της Toyota για να εφαρμόσει την υφή που κάνει τους τοίχους να μοιάζουν με στοιβαγμένα κομμάτια πάγου.
 
Η καμπίνα διαθέτει μεγάλα πλευρικά παράθυρα και είναι μονόχρωμη λευκή, εκτός από τα πλακάκια κοντά στο νεροχύτη και μερικά από τα μαξιλάρια. Το διπλό κρεβάτι καταλαμβάνει όλο το πλάτος του εσωτερικού, ενώ υπάρχει ένα ακόμα κρεβάτι πάνω από τον χώρο οδήγησης. Δεν υπάρχει μπάνιο ή μικρή κουζίνα, αλλά οι ένοικοι έχουν πρόσβαση σε νεροχύτη. Μια τηλεόραση τοποθετείται στον τοίχο για να διασκεδάζει τους ανθρώπους στο κρεβάτι.

Μια λαμπρή προωθητική ιδέα

Το Hoshino Resort Alz Bandai είναι ένα χιονοδρομικό κέντρο που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Μπαντάι. Η ιδέα πίσω από το Camakuruma είναι να μπορούν οι άνθρωποι να βιώσουν το χιόνι, ακόμα και όταν ξεκουράζονται.
 
Η επιχείρηση χρησιμοποιεί το όχημα για να προωθήσει το πρόγραμμα ενοικίασης τροχόσπιτων για άτομα που θέλουν μια πιο υπαίθρια εμπειρία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για σκι. Τα διαθέσιμα μοντέλα φυσικά είναι απλώς κανονικά αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και δεν έχουν τοίχους που μοιάζουν με παγοκύβους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »