Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Με αισθητική στρατιωτικού οχήματος η διασκευή του Iveco Daily 4x4 σε ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, από την εταιρεία Xpedition Pro.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με αισθητική στρατιωτικού οχήματος η διασκευή του Iveco Daily 4x4 σε ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, από την εταιρεία Xpedition Pro.

Το Iveco Daily γίνεται τροχόσπιτο-τανκ (+vid)

6.591 Επισκέψεις στο άρθρο (9/2/2022)

Αντλώντας έμπνευση από τα στρατιωτικά οχήματα και παίρνοντας ως βάση το Iveco Daily 4x4, η Xpedition Pro δημιουργεί το XPro One, ένα ασταμάτητο εκτός δρόμου αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που προσφέρει όλες τις ανέσεις σε 3 επιβάτες, τους οποίους -μέσω φωτοβολταϊκών- μπορεί να υποστηρίξει για έως και 10 μέρες.

Σκληροτράχηλο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με βάση το Iveco Daily 4x4!

  • Το XPro One της Xpedition Pro – 3 επιλογές σε μεταξόνια
  • Με έμπνευση από τα τανκς και τα μαχητικά αεροσκάφη
  • Με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για 3 επιβάτες
  • Αυτονομία μέσω φωτοβολταϊκών για 10 ημέρες
«XPro One» ονομάζεται το νέο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που παρουσίασε η εταιρεία Xpedition Pro, παίρνοντας ως βάση το Iveco Daily 4x4 και αντλώντας έμπνευση από τα τανκς και τα μαχητικά αεροσκάφη.
 
Το σκληροτράχηλο, παντός εδάφους αυτοκινούμενο τροχόσπιτο προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις μεταξονίου μήκους 3.400, 3.780 ή 4.175 χλστ. Η εταιρεία κάνει λόγο για ένα εξωτερικό βγαλμένο από την …Αποκάλυψη, το οποίο συνδυάζει τις επίπεδες επιφάνειες με τις έντονες γωνίες, ειδικά πίσω όπου η σχεδίαση του οχήματος του επιτρέπει να εμφανίζει μια γωνία εξόδου από εμπόδια της τάξης των 27 μοιρών.

Το XPro One της Xpedition Pro προσφέρει τρεις επιλογές σε μεταξόνια μήκους έως και 4.175 χλστ.

Το XPro One της Xpedition Pro προσφέρει τρεις επιλογές σε μεταξόνια μήκους έως και 4.175 χλστ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Από έξω άγριο, από μέσα άνετο

Προεξάρχοντα χαρακτηριστικά του ιδιαίτερου αυτού τροχόσπιτου είναι τα βοηθητικά φωτιστικά σώματα, οι ράγες οροφής και οι τροχοί των 17 ιντσών με τα off-road ελαστικά των 37 ιντσών. Το XPro One διαθέτει ακόμα μια πτυσσόμενη ψησταριά αερίου, τέντα και πολυάριθμους αποθηκευτικούς χώρους.
 
Σε αντίθεση με το αγριωπό εξωτερικό, το εσωτερικό είναι «σοκαριστικά άνετο», όπως λέει η εταιρεία. Εκεί συναντάμε έναν χώρο ύπνου πάνω από την καμπίνα του Iveco Daily, αλλά και μια πίσω τραπεζαρία, η οποία κατά τα γνωστά μετατρέπεται σε ένα διπλό κρεβάτι. Φυσικά υπάρχει ψυγείο, χώρος μαγειρέματος με δύο εστίες, τουαλέτα και ντουζιέρα. Το παρών δίνουν το σύστημα θέρμανσης πετρελαίου και οι δεξαμενές νερού χωρητικότητας 200 λίτρων.

Ηλιακή αυτονομία 10 ημερών

Επιπλέον, το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να δεχθεί ηλιακά πάνελ οροφής, ώστε -όπως λέει η εταιρεία- να μπορεί να υποστηρίξει τη διαβίωση τριών ατόμων για μέχρι και 10 μέρες, δίχως να υπάρχει η ανάγκη για εξωγενείς πηγές ενέργειας.
 
Η Xpedition Pro δεν κάνει καμία αναφορά στις τιμές του XPro One, ωστόσο αναφέρει πως οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν πλήθος επιλογών ώστε να φέρουν το όχημα στα μέτρα τους. Στο μεταξύ, μπορείτε να δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »