Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ανακαλύψτε την πληρέστατη γκάμα εξειδικευμένων αξεσουάρ όλων των τύπων για τις πολλαπλές εκδόσεις της νέας γενιάς του Opel Combo.

Εντυπωσιακά αξεσουάρ για το νέο Opel Combo

2.549 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2019)

Η Opel προσφέρει τη δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης των εκδόσεων «Life» & «Cargo» του νέου Combo, χάρη σε ειδικά αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για μέγιστη πρακτικότητα και… απόλαυση.

Θέλοντας να ενισχύσει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της νέας γενιάς του Combo, τόσο στις επιβατικές εκδόσεις «Life» όσο και στις επαγγελματικές «Cargo», η Opel προσφέρει μια πληρέστατη γκάμα νέων αξεσουάρ, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το πολυχρηστικό αυτό όχημα.
Σχεδιασμένα για τους επαγγελματίες και τους ιδιώτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο τις μεγάλες δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα του νέου Combo, τα κομψά και πρακτικά αξεσουάρ που προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία εκτείνονται από τις σχάρες ποδηλάτων και τα παιδικά καθίσματα, έως τους αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης και τις προστατευτικές επενδύσεις για τον χώρο φόρτωσης / αποσκευών. Χαρακτηριστική είναι και η ύπαρξη ενός ηλεκτρονικού «αυτόπτη μάρτυρα» (μαύρο κουτί), ενός συστήματος καταγραφής δεδομένων οδήγησης που παρέχει τα απαιτούμενα αποδεικτικά στοιχεία, εφόσον αυτό χρειαστεί.
ΜΕ τους σταθερούς ή αφαιρούμενους κοτσαδόρους, με μέγιστη ικανότητα φόρτωσης έως 74 κιλών και καλωδίωση, το νέο Combo μπορεί να μεταφέρει έως και τέσσερα ποδήλατα ενώ, οι ειδικές ράγες οροφής και οι σχετικές μπαγκαζιέρες, επιτρέπουν τη μεταφορά φορτίων με όγκο έως 320λτ. (βάρος έως 50 κιλών), ή ακόμη και ένα snowboard!
Παράλληλα, για την οροφή των εκδόσεων Combo Cargo, η Opel προσφέρει χαλύβδινες ή αλουμινένιες σχάρες με ενσωματωμένα ροδάκια για εύκολη φόρτωση / εκφόρτωση, με ικανότητα μεταφοράς φορτίων βάρους έως 120 κιλών.
Σε ότι αφορά στο εσωτερικό του οχήματος, η Opel προσφέρει ειδικές επενδύσεις από ξύλο ή πλαστικό για το δάπεδο και τα τοιχώματα του οχήματος ενώ στις επιβατικές εκδόσεις «Life» διατίθεται ένα εύκαμπτο δάπεδο που πλένεται με υπερυψωμένο πλευρικό χείλος που εφαρμόζει άριστα στον χώρο αποσκευών, προστατεύοντας τον από υγρασία και ρύπους.
Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε επιπλέον «έξυπνες» λύσεις διαρρύθμισης του εσωτερικού τόσο στις επαγγελματικές όσο και τις επιβατικές (5 ή 7 θέσεων) εκδόσεις του νέου Opel Combo όπως οι ειδικοί χώροι για την αποθήκευση εργαλείων, χαρτομάντιλων κ.ο.κ., τα παιδικά καθίσματα, οι εύχρηστες αλυσίδες χιονιού, τα διαχειριστικά ασφαλείας για τον χώρο αποσκευών στις εκδόσεις Life, τα σκιάδια για τα πλευρικά παράθυρα κ.ο.κ.