Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κομψό σχεδιαστικά και με πληρέστατο εξοπλισμό, το Transit Connect διακρίνεται για την υψηλή ενεργητική του ασφάλεια.

Στο εσωτερικό της καμπίνας, οι επιβάτες του Transit Connect απολαμβάνουν ανέσεις επιβατικού οχήματος.

Το μέγιστο μήκος των αντικειμένων που μπορούν να φιλοξενηθούν ανέρχεται έως και στα 3,4μ.

No3: Ford Transit Connect

9.807 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2018)

Για το 2017, το Ford Transit Connect υποχώρησε στην 3η θέση των πωλήσεων στα Vanettes και στην 9η επί του συνόλου της αγοράς (από την 2η και την 5η θέση που κατείχε για το 2016 αντίστοιχα).
Αν αναμονή της νέας γενιάς του μοντέλου που θα είναι σημαντικά βελτιωμένη σε όλους τους τομείς, το υπάρχον μοντέλο κέρδισε εκ νέου την εμπιστοσύνη των απανταχού επαγγελματιών χάρη στις εξαιρετικές αρετές του όπως η ποιότητα κατασκευής, το κομψό και πλήρως εξοπλισμένο εσωτερικό και φυσικά οι τεράστιες μεταφορικές δυνατότητες.
Διαθέσιμο σε εκδόσεις με μακρύ ή κοντό μεταξόνιο, το Ford Transit Connect προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς φορτίων με μήκος από 1.558 – 3.400 χλστ., όγκο από 2,6 – 4,4 κ.μ. και βάρος έως και 994 κιλών.
Παράλληλα, οι εξαιρετικές επιλογές στους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου με τις οποίες προσφέρεται, αποδίδουν ισχύ έως και 120 ίππων με αντίστοιχα περιορισμένη μέση κατανάλωση καυσίμου (από 4,2λτ./100χλμ. για τις εκδόσεις πετρελαίου και από 5,6λτ./100χλμ. για τις εκδόσεις βενζίνης).