Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Από τη γυάλινη πανοραμική οροφή ξεκίνησε η αποκάλυψη του επερχόμενου ηλεκτρικού Pick-Up, Chevrolet Silverado EV.

Από τη γυάλινη πανοραμική οροφή ξεκίνησε η αποκάλυψη του επερχόμενου ηλεκτρικού Pick-Up, Chevrolet Silverado EV.

Έρχεται το ηλεκτρικό Pick-Up της Chevrolet (+vid)

3.193 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2021)

Πλησιάζει το ντεμπούτο του πλήρως ηλεκτρικού Pick-Up της Chevrolet, Silverado EV, το οποίο θα φέρει σύστημα τετραδιεύθυνσης και θα προσφέρει αυτονομία κοντά στα 650 χλμ. Όχι πως σας νοιάζει, αλλά θα έχει και τη μεγαλύτερη γυάλινη οροφή της αγοράς…

Στις 5 Ιανουαρίου 2022, την ημέρα που θα ανοίξει τις πύλες της η διεθνής έκθεση τεχνολογίας «CES» (Consumer Electronics Show), ανακοίνωσε η Chevrolet πως θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο της πλήρως ηλεκτρικής έκδοσης του Silverado.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »

 Η αμερικάνικη εταιρεία, στο πλαίσιο των προωθητικών της κινήσεων, μας έδωσε και την πρώτη πρόγευση του ηλεκτρικού της Pick-Up, αποκαλύπτοντας τη γυάλινη (σταθερή) πανοραμική οροφή του, η οποία -όπως ισχυρίζεται- θα είναι η μεγαλύτερη της κατηγορίας. Από ό,τι φαίνεται στη φωτογραφία, το εσωτερικό φωτίζεται από μια σεβαστών διαστάσεων ψηφιακή επιφάνεια, που μοιάζει να εκτείνεται από τον πίνακα οργάνων μέχρι την κεντρική κονσόλα του οχήματος.
 
Silverado ZR2: H νέα Pick-Up ναυαρχίδα της Chevrolet
 
Για να περάσουμε, όμως, στα πιο ουσιώδη, το επερχόμενο μοντέλο έχει σχεδιαστεί εξαρχής ως ηλεκτρικό, πατώντας στην προηγμένη πλατφόρμα Ultium του Ομίλου GM, μέλος του οποίου είναι και η Chevrolet. Οι ιθύνοντες της τελευταίας επανέλαβαν για μία ακόμα φορά, πως το Silverado EV θα προσφέρει αυτονομία που θα υπερβαίνει τα 400 μίλια ή τα 644 χλμ. που λέμε και εμείς.
 
Ρεκόρ στην ιστορία της GM από ένα ηλεκτρικό van
 
Ακόμα πιο εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι το γεγονός, πως το εν λόγω μοντέλο θα εξοπλίζεται με σύστημα τετραδιεύθυνσης (Four-Wheel Steer), κάτι που σημαίνει πως θα στρίβουν και οι τέσσερις τροχοί του, προς όφελος της κατευθυντικότητας και της σταθερότητας στις υψηλές ταχύτητες, αλλά και της ικανότητας ελιγμών στις χαμηλές, ένα χαρακτηριστικό που θα βοηθάει επίσης πολύ και κατά τη διάρκεια της έλξης ενός τρέιλερ.
 
Δείτε παρακάτω ένα σύντομο προωθητικό βίντεο του συστήματος «Four-Wheel Steer»:

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »